Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karakartallıyız World Cup Winner
ATAK Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Inworp. Ogrodowczyk met de inworp. Cesur rent richting de bal. Cesur geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cesur probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan verovert de bal door een tackle van achteren. Maturan met een sublieme pass. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 1:0

9e minuut.
Beşenk passt de bal met de wreef. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 2:0

11e minuut.
Cesur probeert naar een medespeler te passen. Soyuer is nu in balbezit. Lemmo begaat een overtreding. Lemmo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Beşenk is nu in balbezit. Maturan verovert de bal door een tackle van achteren. Maturan probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 3:0

19e minuut.
Kenevir rent richting de bal. Kenevir haalt uit met een fantastische trap. Predenkiewicz speelt de bal door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. De bal raakt de paal. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 4:0

24e minuut.
Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ersev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogrodowczyk neemt de hoekschop. Klungelig pakt Beşenk de bal. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Turek rent richting de bal. Turek passt de bal zonder na te denken. Ogrodowczyk speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 5:0

34e minuut.
Kalinov passt de bal zonder na te denken. Maturan rent richting de bal. Beşenk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beşenk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Başarır onderschept slim de pass. Başarır passt de bal in één keer door. Daar is Kenevir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özer is nu in balbezit. Özer passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Başarır passt de bal in één keer door. Özer rent richting de bal. Özer met een sublieme pass. Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Cesur passt de bal zonder na te denken. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa geeft een hoge lob. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ogrodowczyk de bal. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 34%, World Cup Winner 66%.
Karakartallıyız - World Cup Winner 5:0

47e minuut.
Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Berke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 6:0

56e minuut.
Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek onderschept slim de pass. Turek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 7:0

62e minuut.
Lahanacı trapt de bal weg van het doel. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 8:0

67e minuut.
Cesur onderschept slim de pass. Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berke rent richting de bal. Berke geeft een lange en hoge pass. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo geeft de bal voor. Gîrbaciu kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan verovert de bal door een tackle van achteren. Maturan probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Klungelig pakt Başarır de bal. Ogrodowczyk speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Atanasiu met de inworp. Cesur geeft een lange en hoge pass. Daar is Camdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cesur heeft problemen om de bal te vangen. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo passt de bal met de wreef. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ersev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ogrodowczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cesur probeert de bal aan de voet te houden. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 9:0

85e minuut.
Berke geeft een hoge lob. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Atanasiu verovert de bal door een tackle van achteren. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karakartallıyız - World Cup Winner 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karakartallıyız 19%, World Cup Winner 81%.
Karakartallıyız - World Cup Winner 10:0