Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Cup Winner Karakartallıyız
Normal Tactiek ATAK
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 42.4
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kenevir probeert naar een medespeler te passen. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:1

4e minuut.
Berke geeft de bal voor. Inworp. Vicol met de inworp. Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Vicol rent richting de bal. Vicol passt de bal met de wreef. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Turek probeert de bal met de borst te controleren. Turek passt de bal zonder na te denken. Vicol heeft problemen om de bal te vangen. Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vicol bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşenk geeft een hoge lob. Ogrodowczyk kopt de bal weg. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:2

20e minuut.
Vicol is nu in balbezit. Vicol geeft een lange en hoge pass. Daar is Ersev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:3

25e minuut.
Gülaçar controleert de bal met de borst. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu schiet op doel. Lahanacı bokst de bal weg.

26e minuut.
Atanasiu passt de bal zonder na te denken. Cesur rent richting de bal. Cesur passt de bal in één keer door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:4

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lahanacı trapt de bal weg van het doel. Ogrodowczyk kopt de bal weg. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Gündüzer de bal. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk met een sublieme pass. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:5

40e minuut.
Turek met een sublieme pass. Cesur rent richting de bal. Cesur passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:6

42e minuut.
Turek speelt de bal door. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk passt de bal in één keer door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Turek speelt de bal door. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 75%, Karakartallıyız 25%.
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:7

52e minuut.
Vicol geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Berke de bal. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Vicol kopt de bal weg. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Özer is nu in balbezit. Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk passt de bal met de wreef. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kenevir passt de bal met de wreef. Carvalhosa is nu in balbezit. Carvalhosa geeft een hoge lob. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:8

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beşenk met een snelle inworp. Daar is Camdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Beşenk heeft problemen om de bal te vangen. Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur passt de bal met de wreef. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:9

81e minuut.
Ersev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersev geeft de bal voor. Inworp. Ogrodowczyk met een snelle inworp. Cesur geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:10

82e minuut.
Kenevir probeert naar een medespeler te passen. Gülaçar is nu in balbezit. Gülaçar passt de bal met de wreef. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Başarır heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk geeft de bal voor. Vicol rent richting de bal. Vicol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 74%, Karakartallıyız 26%.
World Cup Winner - Karakartallıyız 0:10