Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nuhspor bigteamarena
433 Tactiek güzel2
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 40.5
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Konaković rent richting de bal. Konaković geeft een lange en hoge pass. Canbahar kopt de bal weg. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Fathi rent richting de bal. Usta speelt de bal door. Çilen rent richting de bal. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Buffa met een sublieme pass. Otağ is nu in balbezit. Otağ met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap. Grieco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Seyyar rent richting de bal. Seyyar geeft een hoge lob. Vitmajer probeert de bal aan de voet te houden. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ... Grieco bokst de bal weg. Romero maakt een snoekduik en kopt de bal. Otağ kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Grieco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilalsoy met de inworp. Buffa is nu in balbezit. Buffa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vitmajer geeft een hoge lob. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade passt de bal in één keer door. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pudzianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudzianowski geeft de bal voor. Gąbka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konaković rent richting de bal. Konaković geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gąbka is nu in balbezit. Gąbka passt de bal in één keer door. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - bigteamarena 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 44%, bigteamarena 56%.
nuhspor - bigteamarena 1:0

49e minuut.
Seyyar probeert naar een medespeler te passen. Romero rent richting de bal. Romero geeft de bal voor. Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ draait met de bal, schiet en ... Grieco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Moschitto is nu in balbezit. Moschitto geeft een hoge lob. Daar is Potts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Grieco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Łopaciński speelt de bal door. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi passt de bal in één keer door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Cebesoy kopt de bal weg. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka passt de bal met de wreef. Fathi is nu in balbezit. Fathi schiet op doel. Karaçaylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fathi is nu in balbezit. Çilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi onderschept slim de pass. Fathi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canbahar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - bigteamarena 2:0

70e minuut.
Usta geeft een hoge lob. Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Çilen heeft problemen om de bal te vangen. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Usta rent richting de bal. Usta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fathi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Canbahar ... Strafschop! Mello de Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Mello de Andrade neemt de penalty, wat een uithaal! Karaçaylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - bigteamarena 3:0

83e minuut.
Potts geeft een lange en hoge pass. Pudzianowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Cebesoy de bal. Hilalsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Hilalsoy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Buffa rent richting de bal. Buffa passt de bal met de wreef. Otağ is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Potts bereikt de bal nog maar net als eerste. Potts geeft een lange en hoge pass. Cebesoy kopt de bal weg. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 51%, bigteamarena 49%.
nuhspor - bigteamarena 3:0