Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaçort spor Karakartallıyız
Normal Tactiek ATAK
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 42.3
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Asilsu geeft een lange en hoge pass. Atanasiu is nu in balbezit. Eröz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eröz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal zonder na te denken. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:1

8e minuut.
Maturan met een snelle inworp. Daar is Cesur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesur probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Terzi is nu in balbezit. Turek verovert de bal door een tackle van achteren. Turek probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek passt de bal in één keer door. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu schiet op doel. Asilsu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Predenkiewicz kopt de bal weg. Cesur is nu in balbezit. Cesur met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kalamış geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maturan met een snelle inworp. Cesur is nu in balbezit. Cesur geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:2

17e minuut.
Carvalhosa probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Asilsu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Memiş de bal. Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan met een sublieme pass. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Terzi rent richting de bal. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Turek bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek probeert naar een medespeler te passen. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Gîrbaciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:3

41e minuut.
Turek speelt de bal door. Klungelig pakt Cesur de bal. Cesur passt de bal in één keer door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Terzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turek is nu in balbezit. Turek speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 78%, Karakartallıyız 22%.
xaçort spor - Karakartallıyız 0:3

47e minuut.
Ogrodowczyk geeft een hoge lob. Gîrbaciu kopt de bal weg. Turek met een sublieme pass. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Terzi is nu in balbezit. Ogrodowczyk onderschept slim de pass. Ogrodowczyk speelt de bal door. Gîrbaciu rent richting de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kalamış de bal. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Cesur de bal. Turek rent richting de bal. Turek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gîrbaciu de bal. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Atanasiu geeft de bal voor. Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk passt de bal in één keer door. Cesur rent richting de bal. Cesur geeft de bal voor. Gîrbaciu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:4

57e minuut.
Predenkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçlar met een snelle inworp. Eröz rent richting de bal. Eröz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Yedisoy geeft de bal voor. Terzi speelt de bal door. Daar is Balcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Yedisoy rent richting de bal. Carvalhosa onderschept slim de pass. Maturan met een sublieme pass. Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:5

79e minuut.
Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan speelt de bal door. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Balcıoğlu rent richting de bal. Maturan verovert de bal door een tackle van achteren. Maturan geeft de bal voor. Gîrbaciu is nu in balbezit. Gîrbaciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesur geeft de bal voor. Maturan rent richting de bal. Maturan haalt uit met een fantastische trap. Asilsu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - Karakartallıyız 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 63%, Karakartallıyız 37%.
xaçort spor - Karakartallıyız 0:6