Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World Cup Winner Eflani_spor
Normal Tactiek sss
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
18.1 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ovuka geeft een lange en hoge pass. Furber probeert naar een medespeler te passen. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Kenevir de bal. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:2

6e minuut.
Berke verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Tuấn Tú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Ersev de bal. Galatis is nu in balbezit. Galatis passt de bal met de wreef. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:3

10e minuut.
Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft een lange en hoge pass. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Berke is nu in balbezit. Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek met een sublieme pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:4

13e minuut.
Galatis is nu in balbezit. Galatis passt de bal met de wreef. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Gniadek rent richting de bal. Gniadek schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Camdan verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Başarır ... Strafschop! Mirilovič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galatis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Berke rent richting de bal. Galatis onderschept slim de pass. Galatis schiet op doel. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Buitenspel voor Soyuer. Goede buitenspelval van de verdediging. Körler neemt vlug de vrije trap. Mirilovič kopt de bal weg. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:5

23e minuut.
Daar is Kenevir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşenk is nu in balbezit. Beşenk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Beşenk verovert de bal door een tackle van achteren. Ovuka verovert de bal door een tackle van achteren. Ovuka geeft een lange en hoge pass. Gniadek rent richting de bal. Gniadek passt de bal met de wreef. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Azzara geeft de bal voor. Daar is Ersev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Doeltrap. Lahanacı trapt de bal weg van het doel. Furber is nu in balbezit. Furber geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mirilovič geeft een hoge lob. Gniadek kopt de bal weg. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:6

30e minuut.
Furber verovert de bal door een tackle van achteren. Furber geeft een hoge lob. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:7

36e minuut.
Tuấn Tú speelt de bal door. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis passt de bal met de wreef. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:8

40e minuut.
Mirilovič met de inworp. Ovuka rent richting de bal. Ovuka geeft de bal voor. Galatis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ovuka speelt de bal door. Gündüzer probeert naar een medespeler te passen. Ovuka speelt de bal door. Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Galatis verovert de bal door een tackle van achteren. Gniadek rent richting de bal. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 79%, Eflani_spor 21%.
World Cup Winner - Eflani_spor 0:8

48e minuut.
Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis onderschept slim de pass. Galatis schiet op doel. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Ersev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Tuấn Tú geeft een hoge lob. Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. Soyuer kan de bal niet met de borst controleren. Furber is nu in balbezit. Furber geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mirilovič kopt de bal weg. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:9

56e minuut.
Başarır geeft de bal voor. Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski geeft de bal voor. Galatis rent richting de bal. Galatis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tuấn Tú kopt de bal weg. Daar is Mirilovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirilovič passt de bal met de wreef. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:10

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lahanacı trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Körler met een snelle inworp. Furber geeft een hoge lob. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gniadek de bal. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:11

69e minuut.
Ovcharov rent richting de bal. Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Başarır is nu in balbezit. Mirilovič verovert de bal door een tackle van achteren. Mirilovič geeft de bal voor. Lahanacı bokst de bal weg. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:12

71e minuut.
Kenevir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir passt de bal zonder na te denken. Mirilovič speelt de bal door. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Lahanacı met een harde bal richting middenveld. Furber speelt de bal door. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber passt de bal in één keer door. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Körler heeft problemen om de bal te vangen. Kenevir rent richting de bal. Ovuka geeft de bal voor. Galatis rent richting de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ovcharov geeft een lange en hoge pass. Gniadek kopt de bal weg. Galatis rent richting de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Furber raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

86e minuut.
Körler rent richting de bal. Ovuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovuka geeft een lange en hoge pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Başarır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Başarır krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kleszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kleszczewski geeft een lange en hoge pass. Galatis rent richting de bal. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World Cup Winner - Eflani_spor 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World Cup Winner 77%, Eflani_spor 23%.
World Cup Winner - Eflani_spor 0:13