Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eflani_spor World Cup Winner
sss Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 18
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Körler geeft een lange en hoge pass. Berke kopt de bal weg. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 1:0

9e minuut.
Ovcharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovcharov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berke de bal. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 2:0

11e minuut.
Tuấn Tú is nu in balbezit. Tuấn Tú passt de bal in één keer door. Körler is nu in balbezit. Ovuka geeft een hoge lob. Galatis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gündüzer is nu in balbezit. Tuấn Tú onderschept slim de pass. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ersev de bal. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek passt de bal zonder na te denken. Galatis kan de bal niet met de borst controleren. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 3:0

18e minuut.
Tuấn Tú passt de bal zonder na te denken. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis draait met de bal, schiet en ... Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 4:0

19e minuut.
Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Ersev probeert de bal met de borst te controleren. Gniadek rent richting de bal. Gniadek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mirilovič passt de bal met de wreef. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 5:0

23e minuut.
Lahanacı probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič geeft een hoge lob. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. Lahanacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 6:0

25e minuut.
Ovcharov heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú speelt de bal door. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis speelt de bal door. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel. Lahanacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 7:0

34e minuut.
Furber met een sublieme pass. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galatis passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú geeft een hoge lob. Gündüzer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galatis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 8:0

36e minuut.
Gniadek verovert de bal door een tackle van achteren. Furber rent richting de bal. Furber geeft een hoge lob. Galatis heeft problemen om de bal te vangen. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 9:0

38e minuut.
Tuấn Tú rent richting de bal. Tuấn Tú geeft een lange en hoge pass. Galatis kopt de bal weg. Gniadek rent richting de bal. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 10:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovcharov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirilovič geeft een hoge lob. Daar is Galatis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 11:0

42e minuut.
Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft de bal voor. Galatis kopt de bal weg. Gniadek heeft problemen om de bal te vangen. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Körler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körler geeft een lange en hoge pass. Furber kopt de bal weg. Galatis rent richting de bal. Galatis schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Tuấn Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Tú probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič rent richting de bal. Gniadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 21%, World Cup Winner 79%.
Eflani_spor - World Cup Winner 12:0

53e minuut.
Inworp. Ovcharov met de inworp. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft een hoge lob. Galatis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Galatis passt de bal in één keer door. Ersev heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mirilovič probeert naar een medespeler te passen. Daar is Furber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furber probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Furber passt de bal in één keer door. Tuấn Tú is nu in balbezit. Galatis is nu in balbezit. Galatis haalt uit met een fantastische trap. Lahanacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 13:0

61e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Daar is Gniadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek passt de bal met de wreef. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Furber met een snelle inworp. Ovuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovuka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gündüzer de bal. Galatis met een sublieme pass. Lahanacı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gniadek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 14:0

64e minuut.
Soyuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ovuka met de inworp. Furber bereikt de bal nog maar net als eerste. Furber geeft de bal voor. Lahanacı bokst de bal weg. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 15:0

70e minuut.
Klungelig pakt Ersev de bal. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galatis de bal. Galatis schiet op doel. Lahanacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Gülaçar de bal onder controle te krijgen. Beşenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzara verovert de bal door een tackle van achteren. Azzara geeft een lange en hoge pass. Gniadek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 16:0

80e minuut.
Gniadek rent richting de bal. Gniadek geeft een lange en hoge pass. Furber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galatis is nu in balbezit. Galatis schiet op doel. Lahanacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ovuka is nu in balbezit. Ovuka passt de bal zonder na te denken. Ersev rent richting de bal. Gniadek onderschept slim de pass. Gniadek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ovuka kan de bal niet met de borst controleren. Kenevir rent richting de bal. Met opzet legt Ovuka zijn tegenspeler op de grond. Ovuka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Körler met de inworp. Furber is nu in balbezit. Furber geeft een lange en hoge pass. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 17:0

88e minuut.
Gniadek is nu in balbezit. Gniadek geeft een hoge lob. Furber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galatis is nu in balbezit. Galatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 18:0

90e minuut.
Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič passt de bal zonder na te denken. Gniadek is nu in balbezit. Gniadek schiet op doel. Lahanacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eflani_spor - World Cup Winner 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eflani_spor 15%, World Cup Winner 85%.
Eflani_spor - World Cup Winner 19:0