Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nuhspor xaçort spor
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 20.6
zeer goed Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Cebesoy met een sublieme pass. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Konaković geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Terzi kopt de bal weg. Skolimowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Cebesoy de bal. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Koçlar de bal. Fathi is nu in balbezit. Fathi probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel. Kırıntılı bokst de bal weg. Fathi is nu in balbezit. Fathi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalamış de bal. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 1:0

8e minuut.
Konaković met een sublieme pass. Klungelig pakt Gąbka de bal. Fathi rent richting de bal. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 2:0

17e minuut.
Memiş is nu in balbezit. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski passt de bal in één keer door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fathi rent richting de bal. Fathi met een sublieme pass. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 3:0

19e minuut.
Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi is nu in balbezit. Fathi met een sublieme pass. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cebesoy zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Doğan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 4:0

22e minuut.
Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi passt de bal in één keer door. Doğan is nu in balbezit. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kalamış is nu in balbezit. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka probeert naar een medespeler te passen. Fathi heeft problemen om de bal te vangen. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cebesoy neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Balcıoğlu met een harde bal richting middenveld. Skolimowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Memiş de bal. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Karagülle probeert de bal aan de voet te houden. Fathi is nu in balbezit. Fathi passt de bal met de wreef. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mello de Andrade springt en kopt de bal. Terzi rent richting de bal. Terzi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fathi de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kırıntılı met een harde bal richting middenveld. Fathi rent richting de bal. Fathi passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Memiş begaat een overtreding. Mello de Andrade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skolimowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 5:0

41e minuut.
Memiş met een sublieme pass. Daar is Karagülle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Fathi rent richting de bal. Fathi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cebesoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cebesoy probeert naar een medespeler te passen. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 20%, xaçort spor 80%.
nuhspor - xaçort spor 5:0

49e minuut.
Potts geeft een hoge lob. Cebesoy heeft problemen om de bal te vangen. Memiş met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 6:0

52e minuut.
Kırıntılı met een harde bal richting middenveld. Skolimowski kopt de bal weg. Daar is Doğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 7:0

55e minuut.
Terzi passt de bal met de wreef. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade passt de bal in één keer door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 8:0

62e minuut.
Memiş is nu in balbezit. Mello de Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Mello de Andrade passt de bal in één keer door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cebesoy zal de hoekschop nemen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 9:0

64e minuut.
Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 10:0

66e minuut.
Fathi rent richting de bal. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Koçlar geeft de bal voor. Inworp. Konaković met de inworp. Fathi is nu in balbezit. Fathi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Skolimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 11:0

76e minuut.
Vitmajer probeert naar een medespeler te passen. Cebesoy rent richting de bal. Cebesoy met een sublieme pass. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kırıntılı met een harde bal richting middenveld. Skolimowski kopt de bal weg. Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kırıntılı trapt de bal weg van het doel. Konaković kopt de bal weg. Koçlar is nu in balbezit. Fathi verovert de bal door een tackle van achteren. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade schiet op doel. Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 12:0

80e minuut.
Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 13:0

82e minuut.
Mello de Andrade rent richting de bal. Mello de Andrade passt de bal in één keer door. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cebesoy rent richting de bal. Cebesoy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balcıoğlu de bal. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade geeft een hoge lob. Kırıntılı bokst de bal weg. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nuhspor - xaçort spor 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nuhspor 19%, xaçort spor 81%.
nuhspor - xaçort spor 14:0