Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaçort spor nuhspor
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.8
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Terzi is nu in balbezit. Terzi passt de bal met de wreef. Daar is Kalamış, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:1

3e minuut.
Cebesoy rent richting de bal. Cebesoy geeft de bal voor. Daar is Doğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:2

5e minuut.
Konaković met een sublieme pass. Doğan heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. Kırıntılı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Kırıntılı trapt de bal weg van het doel. Skolimowski kopt de bal weg. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:3

9e minuut.
Terzi verovert de bal door een tackle van achteren. Terzi speelt de bal door. Koçlar geeft een hoge lob. Cebesoy is nu in balbezit. Cebesoy geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yedisoy probeert naar een medespeler te passen. Terzi rent richting de bal. Terzi passt de bal zonder na te denken. Keskinoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Keskinoğlu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Balcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mello de Andrade probeert naar een medespeler te passen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skolimowski kopt de bal weg. Gąbka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doğan. Gąbka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skolimowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Durğut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durğut speelt de bal door. Konaković rent richting de bal. Konaković geeft een hoge lob. Gąbka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gąbka is nu in balbezit. Doğan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gąbka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skolimowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:4

22e minuut.
Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap. Doğan probeert de bal aan de voet te houden. Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Kalamış trapt de bal weg van het doel. Skolimowski kopt de bal weg. Gąbka kan de bal niet met de borst controleren. Fathi rent richting de bal. Fathi schiet op doel. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalamış met een sublieme pass. Klungelig pakt Balcıoğlu de bal. Mello de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fathi is nu in balbezit. Fathi met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fathi onderschept slim de pass. Fathi geeft een lange en hoge pass. Skolimowski geeft een hoge lob. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade passt de bal zonder na te denken. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Konaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaković met een sublieme pass. Doğan rent richting de bal. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:5

38e minuut.
Gąbka passt de bal zonder na te denken. Durğut heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eröz. Eröz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gąbka kopt de bal weg. Daar is Fathi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Konaković met een sublieme pass. Skolimowski rent richting de bal. Skolimowski passt de bal in één keer door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 80%, nuhspor 20%.
xaçort spor - nuhspor 0:5

48e minuut.
Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković onderschept slim de pass. Fathi speelt de bal door. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Konaković speelt de bal door. Fathi is nu in balbezit. Fathi passt de bal met de wreef. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı bokst de bal weg.

54e minuut.
Durğut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konaković met een sublieme pass. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebesoy passt de bal in één keer door. Gąbka rent richting de bal. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Mello de Andrade de bal. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka met een sublieme pass. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:6

65e minuut.
Mello de Andrade speelt de bal door. Konaković rent richting de bal. Fathi probeert naar een medespeler te passen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:7

67e minuut.
Memiş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keskinoğlu rent richting de bal. Skolimowski begaat een overtreding. Skolimowski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Karagülle rent richting de bal. Skolimowski onderschept slim de pass. Skolimowski passt de bal zonder na te denken. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı bokst de bal weg. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Konaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skolimowski met een sublieme pass. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:8

73e minuut.
Daar is Cebesoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebesoy geeft een hoge lob. Fathi kopt de bal weg. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Kırıntılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Skolimowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mello de Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello de Andrade speelt de bal door. Gąbka rent richting de bal. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:9

78e minuut.
Mello de Andrade geeft de bal voor. Terzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski speelt de bal door. Mello de Andrade is nu in balbezit. Mello de Andrade draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Konaković is nu in balbezit. Konaković passt de bal met de wreef. Gąbka is nu in balbezit. Fathi is nu in balbezit. Fathi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gąbka kan de bal niet met de borst controleren. Gąbka passt de bal in één keer door. Fathi is nu in balbezit. Fathi draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:10

89e minuut.
Mello de Andrade geeft de bal voor. Daar is Doğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçort spor - nuhspor 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçort spor 81%, nuhspor 19%.
xaçort spor - nuhspor 0:11