Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
24ERZİNCANSPOR Beşiktaş ™e - Spor
Attack Tactiek V2.8
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten zeer goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Stabrowski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aytepe de bal onder controle te krijgen. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona bokst de bal weg.

6e minuut.
Aytepe is nu in balbezit. Gravelaine begaat een overtreding. Aytepe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osmangazi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stabrowski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Osmangazi passt de bal met de wreef. Balkan probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan speelt de bal door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Balkan met een snelle inworp. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Deniel rent richting de bal. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk speelt de bal door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Prinelli geeft een lange en hoge pass. Juglar kopt de bal weg. Daar is Osmangazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicano rent richting de bal. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Stępek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköprü rent richting de bal. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek geeft een hoge lob. Tekiralan springt en kopt de bal. Arias Cardona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 65%, Beşiktaş ™e - Spor 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
24ERZİNCANSPOR - Beşiktaş ™e - Spor 0:0

46e minuut.
Stępek passt de bal zonder na te denken. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk geeft een lange en hoge pass. Deniel probeert de bal met de borst te controleren. Tekiralan is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft een hoge lob. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kuytubahar geeft een hoge lob. Deniel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stępek rent richting de bal. Radowiecki onderschept slim de pass. Ergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ergen krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Stępek geeft een lange en hoge pass. Tekiralan kopt de bal weg. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel. Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

69e minuut.
Ergen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özat komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Juglar is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkan met een snelle inworp. Aytepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytepe geeft de bal voor. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Akköprü met een sublieme pass. Juglar is nu in balbezit. Juglar geeft een hoge lob. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Stępek passt de bal zonder na te denken. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal met de wreef. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stępek raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmangazi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bonbon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel. Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

88e minuut.
Aytepe is nu in balbezit. Aytepe geeft een lange en hoge pass. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Arias Cardona speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juglar stond buitenspel. Osmangazi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Stabrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 68%, Beşiktaş ™e - Spor 32%.
24ERZİNCANSPOR - Beşiktaş ™e - Spor 0:2