Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FatihSpor FSM Şivasor FC
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 30.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Kaçan rent richting de bal. Kaçan passt de bal in één keer door. Pekkan geeft een hoge lob. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. İtici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Pekkan de bal. D`Arcangelo rent richting de bal. D`Arcangelo passt de bal in één keer door. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Falcı probeert de bal aan de voet te houden. D`Arcangelo probeert naar een medespeler te passen. MacCammond speelt de bal door. Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:1

17e minuut.
Saman geeft een lange en hoge pass. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho passt de bal in één keer door. Daar is Akkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass. İtici bokst de bal weg. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 65%, Şivasor FC 35%.
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:2

50e minuut.
Filep verovert de bal door een tackle van achteren. Filep probeert naar een medespeler te passen. MacCammond met een sublieme pass. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:3

51e minuut.
Koç passt de bal in één keer door. Nadide is nu in balbezit. Nadide met een sublieme pass. Alho rent richting de bal. Alho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
İtici speelt de bal door. Saman kopt de bal weg. Canalmaz rent richting de bal. Rurkowski onderschept slim de pass. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rurkowski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacCammond zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pekkan de bal. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sancar speelt de bal door. Kaçan is nu in balbezit. Alho verovert de bal door een tackle van achteren. Alho geeft een hoge lob. İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:4

78e minuut.
Saman met een sublieme pass. Alho is nu in balbezit. Karakoyunlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rurkowski de bal. Rurkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Koç rent richting de bal. Alho onderschept slim de pass. Alho speelt de bal door. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 70%, Şivasor FC 30%.
FatihSpor FSM - Şivasor FC 0:4