Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şivasor FC Beşiktaş ™e - Spor
352 Tactiek V2.8
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 39.2
average Schieten very good
weak Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Alho speelt de bal door. Karakoyunlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Falcı de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De la Fuente speelt de bal door. Stępek is nu in balbezit. Tekiralan speelt de bal door. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Saman geeft de bal voor. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho onderschept slim de pass. Alho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 1:0

18e minuut.
Falcı onderschept slim de pass. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan rent richting de bal. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Volkan is nu in balbezit. Volkan geeft een lange en hoge pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 1:1

29e minuut.
Volkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkan geeft een lange en hoge pass. Lisiewicz geeft een hoge lob. Rurkowski probeert de bal met de borst te controleren. Rurkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Balkan met een snelle inworp. Aytepe is nu in balbezit. Aytepe passt de bal met de wreef. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rurkowski met een sublieme pass. Alho is nu in balbezit. Alho passt de bal met de wreef. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:1

39e minuut.
Saman met een sublieme pass. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacCammond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCammond geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 52%, Beşiktaş ™e - Spor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:2

51e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisiewicz. Stabrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balkan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stabrowski kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Özatalay met een sublieme pass. Wnęk kopt de bal weg. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:3

62e minuut.
Alho speelt de bal door. MacCammond is nu in balbezit. MacCammond geeft de bal voor. Volkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Çeşmeönü speelt de bal door. MacCammond speelt de bal door. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Aytepe met een snelle inworp. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski passt de bal met de wreef. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşmeönü onderschept slim de pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:4

89e minuut.
Volkan onderschept slim de pass. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho passt de bal zonder na te denken. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 52%, Beşiktaş ™e - Spor 48%.
Şivasor FC - Beşiktaş ™e - Spor 2:4