Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FatihSpor FSM 24ERZİNCANSPOR
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 30.7
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Deniel geeft de bal voor. Pehka rent richting de bal. Pehka passt de bal zonder na te denken. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel. İtici bokst de bal weg. Rufer rent richting de bal. Rufer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - 24ERZİNCANSPOR 0:1

25e minuut.
Akköprü speelt de bal door. Juglar is nu in balbezit. Juglar passt de bal in één keer door. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 51%, 24ERZİNCANSPOR 49%.
FatihSpor FSM - 24ERZİNCANSPOR 0:1

46e minuut.
Akköprü passt de bal met de wreef. Rufer heeft problemen om de bal te vangen. Rufer passt de bal zonder na te denken. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Koç is nu in balbezit. Radowiecki onderschept slim de pass. Radowiecki passt de bal zonder na te denken. Rufer rent richting de bal. Rufer draait met de bal, schiet en ... İtici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - 24ERZİNCANSPOR 0:2

52e minuut.
Gravelaine rent richting de bal. Gravelaine geeft een lange en hoge pass. Rufer controleert de bal met de borst. Rufer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Canalmaz de bal onder controle te krijgen. İtici bokst de bal weg.

53e minuut.
İtici met een sublieme pass. Radowiecki kopt de bal weg. Pehka probeert de bal aan de voet te houden. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Akkaya onderschept slim de pass. Akkaya geeft een lange en hoge pass. Prinelli kopt de bal weg. Radowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
İtici trapt de bal weg. Gravelaine kopt de bal weg. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer verovert de bal door een tackle van achteren. Rufer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pekkan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekkan passt de bal zonder na te denken. Arzu rent richting de bal. Sancar is nu in balbezit. Sancar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Akkaya kopt de bal weg. Canalmaz probeert de bal aan de voet te houden. Rufer is nu in balbezit. Rufer schiet op doel. İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - 24ERZİNCANSPOR 0:3

84e minuut.
Klungelig pakt Canalmaz de bal. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano is nu in balbezit. Rufer is nu in balbezit. Rufer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 68%, 24ERZİNCANSPOR 32%.
FatihSpor FSM - 24ERZİNCANSPOR 0:3