Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
24ERZİNCANSPOR FatihSpor FSM
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Akköprü geeft een hoge lob. Pehka geeft een lange en hoge pass. Pelicano probeert de bal met de borst te controleren. Pelicano geeft een hoge lob. Rufer springt en kopt de bal. İtici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Canalmaz de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sancar onderschept slim de pass. Sancar speelt de bal door. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 0:1

22e minuut.
Akköprü geeft een lange en hoge pass. Canalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Rufer rent richting de bal. Rufer draait met de bal, schiet en ... İtici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 1:1

34e minuut.
Akköprü speelt de bal door. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer met een sublieme pass. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 2:1

40e minuut.
Klungelig pakt Koç de bal. Akköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç rent richting de bal. Akköprü onderschept slim de pass. Akköprü geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 42%, FatihSpor FSM 58%.
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 2:1

52e minuut.
Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer met een sublieme pass. Pelicano heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 3:1

57e minuut.
Bonbon rent richting de bal. Bonbon geeft een lange en hoge pass. Rufer kopt de bal weg. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ... İtici bokst de bal weg. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 4:1

58e minuut.
Pehka is nu in balbezit. Pehka passt de bal zonder na te denken. Akköprü speelt de bal door. Pelicano kan de bal niet met de borst controleren. Pelicano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Radowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Akköprü met een sublieme pass. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 5:1

65e minuut.
Pehka verovert de bal door een tackle van achteren. Rufer is nu in balbezit. Pehka probeert naar een medespeler te passen. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rufer passt de bal met de wreef. Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juglar passt de bal met de wreef. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pelicano heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano passt de bal in één keer door. Akköprü geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rufer de bal. Rufer haalt uit met een fantastische trap. İtici bokst de bal weg.

76e minuut.
Pehka geeft de bal voor. Akkaya rent richting de bal. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufer haalt uit met een fantastische trap. İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Akköprü controleert de bal met de borst. Akköprü probeert naar een medespeler te passen. Pelicano rent richting de bal. Juglar is nu in balbezit. Juglar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juglar probeert naar een medespeler te passen. Akköprü is nu in balbezit. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pehka rent richting de bal. Pehka passt de bal in één keer door. Akköprü probeert naar een medespeler te passen. Pelicano rent richting de bal. Pelicano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Akköprü is nu in balbezit. Akköprü passt de bal in één keer door. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano schiet op doel. İtici werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pelicano rent richting de bal. Pelicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 30%, FatihSpor FSM 70%.
24ERZİNCANSPOR - FatihSpor FSM 6:1