Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağspor Kulübü FBahçe68
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Mendil met een snelle inworp. Tan met een sublieme pass. Solmaz is nu in balbezit. Deviren rent richting de bal. Deviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Salkımsaçak heeft problemen om de bal te vangen. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren rent richting de bal. Deviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - FBahçe68 0:1

17e minuut.
Osmangazi rent richting de bal. Deviren verovert de bal door een tackle van achteren. Deviren passt de bal in één keer door. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Salkımsaçak verovert de bal door een tackle van achteren. Salkımsaçak passt de bal in één keer door. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 43%, FBahçe68 57%.
Tekirdağspor Kulübü - FBahçe68 0:1

55e minuut.
Tuğral bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğral geeft een lange en hoge pass. Osmangazi geeft een hoge lob. Yiğitarslan rent richting de bal. Yiğitarslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. Oltun is nu in balbezit. Mendil maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mendil moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mendil schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Tan geeft een hoge lob. Balkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz onderschept slim de pass. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - FBahçe68 0:2

87e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Tuğral heeft problemen om de bal te vangen. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 51%, FBahçe68 49%.
Tekirdağspor Kulübü - FBahçe68 0:2