Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBahçe68 Tekirdağspor Kulübü
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 19.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Paşaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Oltun raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oltun kan niet meer verder spelen. Özsürgün komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren verovert de bal door een tackle van achteren. Deviren passt de bal met de wreef. Solmaz rent richting de bal. Solmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Salkımsaçak is nu in balbezit. Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salkımsaçak is nu in balbezit. Deviren rent richting de bal. Deviren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Tekirdağspor Kulübü 1:0

27e minuut.
Balkar probeert naar een medespeler te passen. Tavacı heeft problemen om de bal te vangen. Tavacı geeft de bal voor. Deviren rent richting de bal. Deviren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 41%, Tekirdağspor Kulübü 59%.
FBahçe68 - Tekirdağspor Kulübü 1:0

55e minuut.
Alemşah speelt de bal door. Daar is Osmangazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solmaz rent richting de bal. Deviren is nu in balbezit. Deviren schiet op doel. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Tekirdağspor Kulübü 2:0

70e minuut.
Deviren geeft de bal voor. Tavacı is nu in balbezit. Tavacı geeft een lange en hoge pass. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Osmangazi met de inworp. Bıçakçı is nu in balbezit. Deviren verovert de bal door een tackle van achteren. Deviren haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Tekirdağspor Kulübü 3:0

88e minuut.
Halat speelt de bal door. Salkımsaçak rent richting de bal. Deviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salkımsaçak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Salkımsaçak kan niet meer verder spelen. Kıslal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 30%, Tekirdağspor Kulübü 70%.
FBahçe68 - Tekirdağspor Kulübü 3:0