Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
24ERZİNCANSPOR Şivasor FC
Attack Tactiek 352
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Rurkowski passt de bal zonder na te denken. MacCammond heeft problemen om de bal te vangen. MacCammond probeert naar een medespeler te passen. Saman speelt de bal door. Alho geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
D`Arcangelo heeft problemen om de bal te vangen. D`Arcangelo met een sublieme pass. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Arias Cardona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rurkowski is nu in balbezit. Alho is nu in balbezit. Rurkowski is nu in balbezit. Alho is nu in balbezit. Alho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Saman passt de bal in één keer door. MacCammond speelt de bal door. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho rent richting de bal. Alho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Falcı geeft een lange en hoge pass. MacCammond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCammond geeft een lange en hoge pass. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu schiet op doel. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Alho rent richting de bal. Alho met een sublieme pass. Bonbon is nu in balbezit. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pelicano verovert de bal door een tackle van achteren. Rufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rufer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rufer kan niet meer verder spelen. Hakyemez komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Akköprü neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 72%, Şivasor FC 28%.
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 1:0

46e minuut.
Karakoyunlu passt de bal met de wreef. Çeşmeönü met een sublieme pass. Saman is nu in balbezit. Pelicano onderschept slim de pass. Pelicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 2:0

49e minuut.
D`Arcangelo met een sublieme pass. Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Karakoyunlu met een sublieme pass. Rurkowski heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Arias Cardona met een sublieme pass. Falcı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radowiecki. Radowiecki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lisiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Hakyemez rent richting de bal. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Juglar met een snelle inworp. Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alho. Alho krijgt een gele kaart.

68e minuut.
MacCammond met een sublieme pass. Falcı rent richting de bal. Falcı geeft een lange en hoge pass. Daar is Karakoyunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Radowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Deniel krijgt een gele kaart. Karakoyunlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alho neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 2:1

70e minuut.
Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine rent richting de bal. Alho onderschept slim de pass. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel. Arias Cardona bokst de bal weg. Arias Cardona met een sublieme pass. Akköprü kopt de bal weg. Pelicano probeert de bal met de borst te controleren. Pelicano draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hakyemez is nu in balbezit. Hakyemez haalt uit met een fantastische trap. Măldărăşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 3:1

76e minuut.
Daar is Saman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gravelaine is nu in balbezit. Alho maakt een afschuwelijke overtreding. Alho krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Deniel is nu in balbezit. D`Arcangelo verovert de bal door een tackle van achteren. D`Arcangelo speelt de bal door. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Juglar bereikt de bal nog maar net als eerste. Juglar passt de bal zonder na te denken. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ... Măldărăşanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 24ERZİNCANSPOR 53%, Şivasor FC 47%.
24ERZİNCANSPOR - Şivasor FC 4:1