Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şivasor FC 24ERZİNCANSPOR
352 Tactiek Attack
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 28.8
matig Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Alho verovert de bal door een tackle van achteren. Alho probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. Arias Cardona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - 24ERZİNCANSPOR 1:0

7e minuut.
Bonbon geeft een lange en hoge pass. Filep kopt de bal weg. Saman heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Bonbon onderschept slim de pass. Alho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonbon. Alho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 43%, 24ERZİNCANSPOR 57%.
Şivasor FC - 24ERZİNCANSPOR 1:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D`Arcangelo zal de hoekschop nemen. Karakoyunlu kopt de bal weg. Alho is nu in balbezit. Alho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Arias Cardona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Filep speelt de bal door. MacCammond met een sublieme pass. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho speelt de bal door. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pehka met de inworp. Radowiecki is nu in balbezit. Alho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alho krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Filep is nu in balbezit. Filep geeft een lange en hoge pass. Deniel rent richting de bal. Alho onderschept slim de pass. Alho geeft de bal voor. Arias Cardona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonbon kan de bal niet met de borst controleren. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - 24ERZİNCANSPOR 2:0

66e minuut.
Bonbon heeft problemen om de bal te vangen. Alho rent richting de bal. Alho passt de bal met de wreef. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Falcı onderschept slim de pass. Alho is nu in balbezit. Alho probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 35%, 24ERZİNCANSPOR 65%.
Şivasor FC - 24ERZİNCANSPOR 2:0