Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor FatihSpor FSM
V2.8 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kaçan met een sublieme pass. Mahşer rent richting de bal. Mahşer speelt de bal door. Daar is Sancar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Osmangazi geeft de bal voor. Tekiralan kopt de bal weg. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. İtici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 1:0

13e minuut.
Gerede is nu in balbezit. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan speelt de bal door. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Balkan met de inworp. Aytepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytepe met een sublieme pass. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 2:0

22e minuut.
Stępek passt de bal in één keer door. İtici probeert naar een medespeler te passen. Aytepe kopt de bal weg. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Uzalan met de inworp. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek passt de bal in één keer door. Aytepe is nu in balbezit. Aytepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 3:0

39e minuut.
Stępek met een sublieme pass. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan passt de bal met de wreef. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel. İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel. İtici bokst de bal weg.

42e minuut.
Pekkan passt de bal in één keer door. Balkan geeft de bal voor. Wnęk rent richting de bal. Wnęk geeft een hoge lob. Tekiralan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 22%, FatihSpor FSM 78%.
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 3:0

47e minuut.
Pekkan geeft een hoge lob. Stępek probeert de bal aan de voet te houden. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aytepe neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wnęk de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 4:0

48e minuut.
Wnęk geeft de bal voor. Canalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 5:0

49e minuut.
Aytepe is nu in balbezit. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan met een sublieme pass. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akkaya is nu in balbezit. Wnęk onderschept slim de pass. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 6:0

54e minuut.
Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç geeft een hoge lob. Uzalan kopt de bal weg. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 7:0

62e minuut.
Aytepe probeert de bal aan de voet te houden. Uzalan is nu in balbezit. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tekiralan krijgt zijn hoofd ertegen. İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 8:0

74e minuut.
Balkan rent richting de bal. Balkan probeert naar een medespeler te passen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytepe verovert de bal door een tackle van achteren. Aytepe probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Uzalan rent richting de bal. Uzalan geeft een hoge lob. Daar is Akkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. İtici met een harde bal richting middenveld. Osmangazi kopt de bal weg. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 9:0

79e minuut.
Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Stępek rent richting de bal. Stępek passt de bal zonder na te denken. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stępek is nu in balbezit. Stępek passt de bal zonder na te denken. Daar is Pekkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. İtici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. İtici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 10:0

85e minuut.
Uzalan passt de bal met de wreef. Pekkan heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk speelt de bal door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 12%, FatihSpor FSM 88%.
Beşiktaş ™e - Spor - FatihSpor FSM 10:0