Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FatihSpor FSM Beşiktaş ™e - Spor
Normal Tactiek V2.8
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 41.1
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

5e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Wnęk passt de bal in één keer door. Kaçan verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek geeft een lange en hoge pass. Daar is Akkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Çınarel met een snelle inworp. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Canalmaz trapt de bal weg. Sancar heeft problemen om de bal te vangen. Çınarel met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

13e minuut.
Stępek passt de bal in één keer door. Pekkan probeert de bal aan de voet te houden. Tekiralan rent richting de bal. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ... İtici bokst de bal weg.

19e minuut.
Balkan geeft de bal voor. Stabrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Balkan is nu in balbezit. Balkan passt de bal met de wreef. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. İtici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

25e minuut.
Wnęk rent richting de bal. Wnęk passt de bal met de wreef. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

28e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Stępek speelt de bal door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

32e minuut.
Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek passt de bal in één keer door. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... İtici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stępek rent richting de bal. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel. İtici bokst de bal weg. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Stabrowski schiet op doel. İtici bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Koç geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çınarel met de inworp. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski geeft een lange en hoge pass. İtici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

37e minuut.
Pekkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stępek met een snelle inworp. Wnęk rent richting de bal. Wnęk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stępek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnęk geeft een lange en hoge pass. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 88%, Beşiktaş ™e - Spor 12%.
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

46e minuut.
Stabrowski passt de bal zonder na te denken. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan geeft de bal voor. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Buitenspel voor Karcılı. Goede buitenspelval van de verdediging. Osmangazi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stępek kopt de bal weg. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Akkaya geeft een hoge lob. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. İtici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

55e minuut.
Gerede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalmaz geeft de bal voor. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

58e minuut.
Daar is Koç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski passt de bal in één keer door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Volkan geeft een hoge lob. Tekiralan kopt de bal weg. Daar is Akkaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gerede de bal onder controle te krijgen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Çınarel rent richting de bal. Çınarel passt de bal met de wreef. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:10

73e minuut.
Wnęk rent richting de bal. Wnęk passt de bal met de wreef. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
İtici trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkan met een snelle inworp. Klungelig pakt Stabrowski de bal. Çınarel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Çınarel heeft problemen om de bal te vangen. Stępek met een sublieme pass. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel. Canalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stępek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. İtici probeert naar een medespeler te passen. Uzalan kopt de bal weg. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan speelt de bal door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Uzalan rent richting de bal. Sancar onderschept slim de pass. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan geeft de bal voor. İtici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 82%, Beşiktaş ™e - Spor 18%.
FatihSpor FSM - Beşiktaş ™e - Spor 0:10