Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuzlaspor Tekirdağspor Kulübü
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.7
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapoğlu geeft de bal voor. Şaş probeert de bal aan de voet te houden. Keçeciler rent richting de bal. Keçeciler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Otağ heeft problemen om de bal te vangen. Balkar is nu in balbezit. Balkar passt de bal zonder na te denken. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Usta met de inworp. Arapoğlu is nu in balbezit. Salkımsaçak rent richting de bal. Arapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Arapoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 49%, Tekirdağspor Kulübü 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuzlaspor - Tekirdağspor Kulübü 0:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gören met een snelle inworp. Daar is Oltun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltun haalt uit met een fantastische trap. Bilici krijgt zijn hoofd ertegen. Işıldar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Otağ passt de bal zonder na te denken. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmangazi. Osmangazi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Yiğitarslan probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz is nu in balbezit. Bıçakçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bıçakçı krijgt een gele kaart. Pakbaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pakbaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Keçeciler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turaneli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 39%, Tekirdağspor Kulübü 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuzlaspor - Tekirdağspor Kulübü 0:0