Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBahçe68 Beşiktaş ™e - Spor
Normal Tactiek V2.8
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Aytepe passt de bal in één keer door. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

9e minuut.
Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Stępek is nu in balbezit. Stępek geeft de bal voor. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

9e minuut.
Deviren met een sublieme pass. Klungelig pakt Solmaz de bal. Paşaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Paşaoğlu passt de bal met de wreef. Stępek is nu in balbezit. Stępek geeft een lange en hoge pass. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Yediyiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aytepe neemt de hoekschop. Tekiralan maakt een snoekduik en kopt de bal. Özdinçer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Deviren rent richting de bal. Uzalan onderschept slim de pass. Uzalan geeft een lange en hoge pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Balkan speelt de bal door. Uzalan rent richting de bal. Stępek speelt de bal door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

32e minuut.
Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk rent richting de bal. Wnęk passt de bal in één keer door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

37e minuut.
Mendil verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stabrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tekiralan kopt de bal weg. Klungelig pakt Yediyiğit de bal. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

45e minuut.
Stępek rent richting de bal. Stępek geeft een hoge lob. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Özdinçer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 78%, Beşiktaş ™e - Spor 22%.
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

46e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Dinç is nu in balbezit. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wnęk speelt de bal door. Paşaoğlu is nu in balbezit. Aytepe onderschept slim de pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç passt de bal in één keer door. Stępek speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Özdinçer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

65e minuut.
Stępek rent richting de bal. Stępek passt de bal in één keer door. Tekiralan rent richting de bal. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Balkan rent richting de bal. Balkan geeft een lange en hoge pass. Wnęk controleert de bal met de borst. Wnęk schiet op doel. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

78e minuut.
Dinç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paşaoğlu is nu in balbezit. Balkan begaat een overtreding. Paşaoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Osmangazi met de inworp. Balkan rent richting de bal. Balkan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wnęk de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Özdinçer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aytepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stabrowski heeft problemen om de bal te vangen. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Uzalan onderschept slim de pass. Inworp. Alemşah met de inworp. Deviren is nu in balbezit. Deviren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 76%, Beşiktaş ™e - Spor 24%.
FBahçe68 - Beşiktaş ™e - Spor 0:8