Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor FBahçe68
V2.8 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 23.6
very good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Çınarel passt de bal in één keer door. Wnęk is nu in balbezit. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Özdinçer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 1:0

9e minuut.
Uzalan onderschept slim de pass. Uzalan passt de bal in één keer door. Stępek speelt de bal door. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek passt de bal met de wreef. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek is nu in balbezit. Stępek schiet op doel. Özdinçer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stabrowski geeft de bal voor. Wnęk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stępek rent richting de bal. Stępek passt de bal zonder na te denken. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Özdinçer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 2:0

15e minuut.
Tekiralan met een sublieme pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk passt de bal in één keer door. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Dinç rent richting de bal. Çınarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Çınarel geeft een lange en hoge pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Stabrowski passt de bal zonder na te denken. Stępek probeert de bal aan de voet te houden. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 3:0

32e minuut.
Balkan met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal in één keer door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Balkan geeft een lange en hoge pass. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski geeft een hoge lob. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Özdinçer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 23%, FBahçe68 77%.
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 3:0

46e minuut.
Ergen komt het veld opgelopen. Bilgin komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Paşaoğlu geeft een hoge lob. Volkan geeft een hoge lob. Tuğral rent richting de bal. Bilgin onderschept slim de pass. Bilgin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tuğral rent richting de bal. Tuğral geeft de bal voor. Stabrowski kopt de bal weg. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Balkan geeft een hoge lob. Bilgin kopt de bal weg. Paşaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 4:0

76e minuut.
Ergen is nu in balbezit. Ergen geeft een lange en hoge pass. Yediyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yediyiğit is nu in balbezit. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal met de wreef. Bilgin is nu in balbezit. Bilgin schiet op doel. Özdinçer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 5:0

85e minuut.
Daar is Tan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çınarel rent richting de bal. Çınarel passt de bal in één keer door. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 6:0

89e minuut.
Balkan onderschept slim de pass. Balkan geeft een hoge lob. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Özdinçer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 27%, FBahçe68 73%.
Beşiktaş ™e - Spor - FBahçe68 7:0