Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor Tuzlaspor
V2.8 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 22.5
very good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Usta rent richting de bal. Usta geeft een hoge lob. Kuytubahar kopt de bal weg. Stępek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekiralan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 1:0

3e minuut.
Turaneli is nu in balbezit. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan passt de bal in één keer door. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ergen is nu in balbezit. Ergen passt de bal met de wreef. Tekiralan rent richting de bal. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Uzalan kopt de bal weg. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek geeft een hoge lob. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Işıldar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Stępek probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wnęk kopt de bal weg. Tekiralan rent richting de bal. Stabrowski rent richting de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 2:0

14e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan geeft een hoge lob. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski schiet op doel. Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 3:0

17e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Ergen met een sublieme pass. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel. Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 4:0

20e minuut.
Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft de bal voor. Tekiralan kopt de bal weg. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Işıldar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 5:0

22e minuut.
Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 6:0

29e minuut.
Stępek passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk speelt de bal door. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 7:0

33e minuut.
Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 8:0

38e minuut.
Ergen is nu in balbezit. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 9:0

39e minuut.
Kuytubahar probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Usta passt de bal zonder na te denken. Stępek probeert de bal met de borst te controleren. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 20%, Tuzlaspor 80%.
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 9:0

55e minuut.
Ergen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Orakçı onderschept slim de pass. Orakçı geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Usta de bal onder controle te krijgen. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Wnęk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Stabrowski rent richting de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 10:0

70e minuut.
Daar is Balkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balkan geeft de bal voor. Klungelig pakt Orakçı de bal. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Usta kopt de bal weg. Osmangazi speelt de bal door. Stabrowski met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 11:0

74e minuut.
Klungelig pakt Wnęk de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pakbaz rent richting de bal. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turaneli begaat een overtreding. Turaneli krijgt een gele kaart. Uzalan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uzalan met een snel genomen vrije trap. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 12:0

78e minuut.
Stabrowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yuğtunç komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Orakçı trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ergen met een snelle inworp. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stępek neemt de hoekschop. Yuğtunç is nu in balbezit. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Işıldar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pakbaz geeft de bal voor. Uzalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan passt de bal met de wreef. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç haalt uit met een fantastische trap. Işıldar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Evren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzalan met de inworp. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 22%, Tuzlaspor 78%.
Beşiktaş ™e - Spor - Tuzlaspor 12:0