Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuzlaspor Beşiktaş ™e - Spor
Normal Tactiek V2.8
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 40
average Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Usta passt de bal met de wreef. Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan onderschept slim de pass. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Osmangazi passt de bal met de wreef. Uzalan rent richting de bal. Uzalan geeft een hoge lob. Stabrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Işıldar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

8e minuut.
Orakçı speelt de bal door. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan met een sublieme pass. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

9e minuut.
Keçeciler is nu in balbezit. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek geeft een lange en hoge pass. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

13e minuut.
Ergen passt de bal met de wreef. Stępek is nu in balbezit. Stępek passt de bal zonder na te denken. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

14e minuut.
Keçeciler heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. Işıldar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Şamlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek met een sublieme pass. Ergen rent richting de bal. Ergen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Volkan geeft een hoge lob. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek speelt de bal door. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk geeft de bal voor. Işıldar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stabrowski springt en kopt de bal. Işıldar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

24e minuut.
Tekiralan probeert de bal aan de voet te houden. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft een hoge lob. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

29e minuut.
Balkan onderschept slim de pass. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen met een sublieme pass. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stępek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orakçı de bal. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Işıldar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

32e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan met een sublieme pass. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel. Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

34e minuut.
Orakçı rent richting de bal. Orakçı passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arapoğlu stond buitenspel. Osmangazi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tekiralan kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz probeert naar een medespeler te passen. Günal is nu in balbezit. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Uzalan is nu in balbezit. Ergen is nu in balbezit. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

44e minuut.
Stabrowski passt de bal in één keer door. Uzalan probeert naar een medespeler te passen. Usta is nu in balbezit. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 75%, Beşiktaş ™e - Spor 25%.
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

51e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Işıldar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:10

54e minuut.
Pakbaz rent richting de bal. Stępek is nu in balbezit. Pakbaz is nu in balbezit. Stępek onderschept slim de pass. Stępek geeft een hoge lob. Işıldar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:11

63e minuut.
Ergen passt de bal in één keer door. Keçeciler is nu in balbezit. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek geeft een hoge lob. Tekiralan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:12

66e minuut.
Balkan geeft een lange en hoge pass. Tekiralan probeert de bal met de borst te controleren. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel. Orakçı probeert de bal aan de voet te houden. Işıldar bokst de bal weg.

68e minuut.
Uzalan met een snelle inworp. Stępek is nu in balbezit. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen rent richting de bal. Ergen geeft een lange en hoge pass. Işıldar bokst de bal weg. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:13

71e minuut.
Klungelig pakt Stępek de bal. Wnęk rent richting de bal. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Şamlı kopt de bal weg. Stępek is nu in balbezit. Stępek passt de bal zonder na te denken. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Uzalan rent richting de bal. Uzalan geeft een hoge lob. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:14

85e minuut.
Usta met een sublieme pass. Stabrowski met een sublieme pass. Balkan rent richting de bal. Balkan geeft een lange en hoge pass. Wnęk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:15

88e minuut.
Arapoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Balkan met een snelle inworp. Osmangazi heeft problemen om de bal te vangen. Osmangazi geeft de bal voor. Işıldar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuzlaspor 83%, Beşiktaş ™e - Spor 17%.
Tuzlaspor - Beşiktaş ™e - Spor 0:15