Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBahçe68 Şivasor FC
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 33.4
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen good


6e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho met een sublieme pass. Tuğral probeert naar een medespeler te passen. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tavacı onderschept slim de pass. Tavacı met een sublieme pass. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Yediyiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özdinçer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dinç geeft de bal voor. Rurkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alho rent richting de bal. Alho geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Yediyiğit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCammond met een snelle inworp. Alho is nu in balbezit. Alho geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho met een sublieme pass. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu schiet op doel. Özdinçer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Şivasor FC 0:1

19e minuut.
Lisiewicz geeft een hoge lob. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu passt de bal met de wreef. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Özdinçer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tan is nu in balbezit. Deviren rent richting de bal. Falcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deviren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paşaoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karakoyunlu heeft problemen om de bal te vangen. Alho speelt de bal door. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Tuğral probeert de bal aan de voet te houden. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 65%, Şivasor FC 35%.
FBahçe68 - Şivasor FC 0:1

48e minuut.
Falcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcı met een sublieme pass. Alemşah is nu in balbezit. D`Arcangelo geeft een lange en hoge pass. Rurkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Özdinçer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo geeft een lange en hoge pass. Dinç heeft problemen om de bal te vangen. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBahçe68 - Şivasor FC 0:2

67e minuut.
Solmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren rent richting de bal. Falcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falcı krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Tan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tan. Alho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falcı wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Paşaoğlu met een sublieme pass. Falcı rent richting de bal. Falcı passt de bal in één keer door. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu schiet op doel. Özdinçer bokst de bal weg.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacCammond met de inworp. Alho is nu in balbezit. Alho geeft een hoge lob. Karakoyunlu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBahçe68 68%, Şivasor FC 32%.
FBahçe68 - Şivasor FC 0:2