Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağspor Kulübü Beşiktaş ™e - Spor
Normal Tactiek V2.8
46% Balbezit 54%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 38.3
average Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Uzalan met de inworp. Klungelig pakt Stępek de bal. Stępek geeft een hoge lob. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:1

7e minuut.
Uzalan rent richting de bal. Stępek heeft problemen om de bal te vangen. Stępek met een sublieme pass. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek geeft een hoge lob. Bilgin rent richting de bal. Bilgin draait met de bal, schiet en ... Yurtseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:2

10e minuut.
Daar is Uzalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzalan geeft de bal voor. Osmangazi kopt de bal weg. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:3

21e minuut.
Balkar geeft een lange en hoge pass. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergen. Ergen krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Osmangazi speelt de bal door. Oltun kan de bal niet met de borst controleren. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:4

34e minuut.
Osmangazi is nu in balbezit. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Daar is Deryadeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ergen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stępek rent richting de bal. Stępek passt de bal in één keer door. Bilgin rent richting de bal. Bilgin passt de bal in één keer door. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gören passt de bal met de wreef. Uzalan rent richting de bal. Uzalan speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:5

39e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft een lange en hoge pass. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel. Yurtseven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:6

41e minuut.
Halat rent richting de bal. Stępek onderschept slim de pass. Wnęk is nu in balbezit. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan draait met de bal, schiet en ... Yurtseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Balkar probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Na een snelle pass probeert Deryadeniz de bal onder controle te krijgen. Tekiralan rent richting de bal. Balkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan onderschept slim de pass. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:7

44e minuut.
Deryadeniz heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal met de wreef. Stępek is nu in balbezit. Stępek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

45e minuut.
Ergen passt de bal met de wreef. Bilici is nu in balbezit. Volkan verovert de bal door een tackle van achteren. Volkan geeft een lange en hoge pass. Wnęk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 82%, Beşiktaş ™e - Spor 18%.
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:8

51e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yurtseven met een sublieme pass. Şaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzalan de bal. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar geeft de bal voor. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Osmangazi kopt de bal weg. Ergen rent richting de bal. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kuytubahar heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar geeft een hoge lob. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Yurtseven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:9

71e minuut.
Osmangazi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şaş de bal. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft een hoge lob. Daar is Deryadeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Balkan passt de bal in één keer door. Stępek geeft een lange en hoge pass. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kuytubahar kopt de bal weg. Stępek kan de bal niet met de borst controleren. Stępek met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Ergen is nu in balbezit. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:10

83e minuut.
Wnęk is nu in balbezit. Wnęk passt de bal met de wreef. Daar is Şaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 83%, Beşiktaş ™e - Spor 17%.
Tekirdağspor Kulübü - Beşiktaş ™e - Spor 0:10