Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş ™e - Spor Tekirdağspor Kulübü
V2.8 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 1:0

4e minuut.
Uzalan onderschept slim de pass. Stępek rent richting de bal. Bıçakçı is nu in balbezit. Stępek onderschept slim de pass. Stępek met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 2:0

5e minuut.
Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek passt de bal zonder na te denken. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wnęk rent richting de bal. Wnęk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Balkar de bal onder controle te krijgen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Stępek geeft een lange en hoge pass. Tekiralan kopt de bal weg. Stabrowski probeert de bal met de borst te controleren. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 3:0

16e minuut.
Yurtseven trapt de bal weg. Stępek kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekiralan de bal. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stępek zal de hoekschop nemen. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Tekiralan schiet op doel. Yurtseven bokst de bal weg. Klungelig pakt Wnęk de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Tekiralan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bıçakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek rent richting de bal. Stępek probeert naar een medespeler te passen. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bıçakçı is nu in balbezit. Bıçakçı geeft een hoge lob. Yiğitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Stępek rent richting de bal. Stępek haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stępek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kuytubahar kopt de bal weg. Ergen rent richting de bal. Ergen probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan met een sublieme pass. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzalan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzalan geeft een lange en hoge pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Uzalan met de inworp. Stępek is nu in balbezit. Stępek passt de bal met de wreef. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 4:0

36e minuut.
Bıçakçı rent richting de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski passt de bal zonder na te denken. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 5:0

38e minuut.
Ergen speelt de bal door. Wnęk rent richting de bal. Balkar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wnęk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tekiralan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Uzalan met een sublieme pass. Stępek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek passt de bal zonder na te denken. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 6:0

42e minuut.
Bıçakçı geeft een hoge lob. Uzalan rent richting de bal. Uzalan geeft de bal voor. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bıçakçı rent richting de bal. Stabrowski onderschept slim de pass. Stabrowski geeft de bal voor. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 15%, Tekirdağspor Kulübü 85%.
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 7:0

46e minuut.
Oltun geeft de bal voor. Gören rent richting de bal. Met opzet legt Stabrowski zijn tegenspeler op de grond. Stabrowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Salkımsaçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek onderschept slim de pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan schiet op doel. Yurtseven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 8:0

53e minuut.
Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępek verovert de bal door een tackle van achteren. Stępek speelt de bal door. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 9:0

59e minuut.
Deryadeniz met een sublieme pass. Bıçakçı heeft problemen om de bal te vangen. Stępek met een sublieme pass. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 10:0

62e minuut.
Balkar probeert de bal aan de voet te houden. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski passt de bal met de wreef. Tekiralan is nu in balbezit. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 11:0

63e minuut.
Stabrowski passt de bal met de wreef. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski is nu in balbezit. Stabrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 12:0

69e minuut.
Deryadeniz geeft een lange en hoge pass. Stabrowski geeft een hoge lob. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Balkan speelt de bal door. Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ergen zal de hoekschop nemen. Tekiralan krijgt zijn hoofd ertegen. Yurtseven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stabrowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 13:0

83e minuut.
Stępek met een sublieme pass. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan passt de bal met de wreef. Stabrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stabrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 14:0

86e minuut.
Ergen onderschept slim de pass. Ergen geeft de bal voor. Stępek heeft problemen om de bal te vangen. Ergen is nu in balbezit. Ergen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Balkan onderschept slim de pass. Balkan geeft een lange en hoge pass. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Yurtseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 15:0

89e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Stabrowski passt de bal met de wreef. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Yurtseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş ™e - Spor 13%, Tekirdağspor Kulübü 87%.
Beşiktaş ™e - Spor - Tekirdağspor Kulübü 16:0