Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FatihSpor FSM FBahçe68
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 23.5
hopeless Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Deviren is nu in balbezit. Deviren passt de bal in één keer door. Akkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Solmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Solmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Paşaoğlu speelt de bal door. Solmaz rent richting de bal. Koç is nu in balbezit. Solmaz onderschept slim de pass. Solmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Tan met een sublieme pass. Klungelig pakt Solmaz de bal. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Solmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akkaya de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tavacı zal de hoekschop nemen. Canalmaz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Akkaya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavacı met een snelle inworp. Deviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren schiet op doel. İtici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solmaz krijgt zijn hoofd ertegen. İtici bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 61%, FBahçe68 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FatihSpor FSM - FBahçe68 0:0

55e minuut.
Kaçan onderschept slim de pass. Kaçan passt de bal in één keer door. Yediyiğit rent richting de bal. Arzu is nu in balbezit. Arzu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özdinçer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pekkan is nu in balbezit. Solmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Solmaz speelt de bal door. Deviren rent richting de bal. Deviren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Koç de bal onder controle te krijgen. Gerede bereikt de bal nog maar net als eerste. Deviren maakt een afschuwelijke overtreding. Deviren krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tuğral kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karcılı met een snelle inworp. Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FatihSpor FSM 45%, FBahçe68 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FatihSpor FSM - FBahçe68 0:0