Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şivasor FC Tuzlaspor
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


9e minuut.
Alho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alho probeert naar een medespeler te passen. Orakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski onderschept slim de pass. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Işıldar bokst de bal weg.

20e minuut.
Saman heeft problemen om de bal te vangen. Keçeciler is nu in balbezit. Saman verovert de bal door een tackle van achteren. Saman met een sublieme pass. MacCammond geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Karakoyunlu probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Tuzlaspor 1:0

23e minuut.
Filep passt de bal met de wreef. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski passt de bal zonder na te denken. MacCammond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCammond haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
MacCammond verovert de bal door een tackle van achteren. MacCammond probeert naar een medespeler te passen. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Tuzlaspor 2:0

39e minuut.
Evren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Arcangelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Tuzlaspor 3:0

39e minuut.
Otağ probeert naar een medespeler te passen. Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler passt de bal zonder na te denken. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orakçı de bal. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Tuzlaspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 25%, Tuzlaspor 75%.
Şivasor FC - Tuzlaspor 4:0

48e minuut.
Falcı verovert de bal door een tackle van achteren. Falcı probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şivasor FC - Tuzlaspor 5:0

72e minuut.
Saman speelt de bal door. Alho is nu in balbezit. Alho passt de bal met de wreef. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
MacCammond met een sublieme pass. Daar is Pakbaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Rurkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Şamlı probeert naar een medespeler te passen. Alho rent richting de bal. Alho met een sublieme pass. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Işıldar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Orakçı de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şivasor FC 26%, Tuzlaspor 74%.
Şivasor FC - Tuzlaspor 5:0