Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tekirdağspor Kulübü 24ERZİNCANSPOR
Normal Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Bıçakçı onderschept slim de pass. Bıçakçı speelt de bal door. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel. Yurtseven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 0:1

5e minuut.
Bilici met een sublieme pass. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano onderschept slim de pass. Pelicano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Halat zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Salkımsaçak de bal. Bilici rent richting de bal. Bilici schiet op doel. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:1

19e minuut.
Radowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Radowiecki geeft de bal voor. Pelicano kopt de bal weg. Rufer rent richting de bal. Rufer schiet op doel. Paal! Yurtseven bokst de bal weg.

21e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun onderschept slim de pass. Radowiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oltun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bıçakçı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arias Cardona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 45%, 24ERZİNCANSPOR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:1

51e minuut.
Akköprü geeft de bal voor. Juglar rent richting de bal. Juglar geeft de bal voor. Pehka is nu in balbezit. Pehka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prinelli met de inworp. Gravelaine probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pelicano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Akköprü is nu in balbezit. Akköprü passt de bal in één keer door. Pelicano heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:3

80e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Radowiecki begaat een overtreding. Radowiecki krijgt een gele kaart. Oltun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salkımsaçak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yurtseven speelt de bal door. Pehka kan de bal niet met de borst controleren. Pehka passt de bal zonder na te denken. Rufer is nu in balbezit. Rufer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Juglar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balkar is nu in balbezit. Pelicano onderschept slim de pass. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tekirdağspor Kulübü 67%, 24ERZİNCANSPOR 33%.
Tekirdağspor Kulübü - 24ERZİNCANSPOR 1:4