Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İstanbul United Th3Up FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cundalı passt de bal zonder na te denken. Kolbaşı is nu in balbezit. Döğer begaat een overtreding. Döğer krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Döğer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marangoz rent richting de bal. Marangoz probeert naar een medespeler te passen. Tabakçı controleert de bal met de borst. Tabakçı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kolbaşı geeft een lange en hoge pass. Utkun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sütlü. Utkun wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Bordemir geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolbaşı met een snelle inworp. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sütlü passt de bal met de wreef. Acemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemi geeft een lange en hoge pass. Cundalı heeft problemen om de bal te vangen. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Çeşmeci de bal. Halker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul United 45%, Th3Up FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İstanbul United - Th3Up FC 0:0

48e minuut.
Kolbaşı rent richting de bal. Kolbaşı passt de bal in één keer door. Cundalı is nu in balbezit. Cundalı haalt uit met een fantastische trap. Halker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Th3Up FC 0:1

65e minuut.
Ayrancı speelt de bal door. Sütlü rent richting de bal. Sütlü geeft een hoge lob. Cundalı krijgt zijn hoofd ertegen. Halker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Th3Up FC 0:2

68e minuut.
Bordemir controleert de bal met de borst. Cundalı speelt de bal door. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Zilci is nu in balbezit. Zilci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Th3Up FC 0:3

78e minuut.
Terlemez probeert naar een medespeler te passen. Utkun rent richting de bal. Özergin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özergin krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bordemir met een snelle inworp. Klungelig pakt Ayrancı de bal. Zilci met een sublieme pass. Cundalı rent richting de bal. Cundalı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İstanbul United - Th3Up FC 0:4

87e minuut.
Zilci rent richting de bal. Tabakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlü verovert de bal door een tackle van achteren. Zilci heeft problemen om de bal te vangen. Zilci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İstanbul United 61%, Th3Up FC 39%.
İstanbul United - Th3Up FC 0:4