Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evranspor Galatasaray S.K 1905
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Çölaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çölaşan passt de bal zonder na te denken. Yedigenç is nu in balbezit. Altuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Görmez is nu in balbezit. Görmez passt de bal zonder na te denken. Zincirkıran is nu in balbezit. Tunçboyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunçboyalı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ölker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Görmez. Ölker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zincirkıran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çölaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çölaşan geeft een hoge lob. Paal! İlkadım maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Altuğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - Galatasaray S.K 1905 1:0

15e minuut.
Ölker speelt de bal door. Klungelig pakt İzmirli de bal. İzmirli passt de bal zonder na te denken. Altuğlu is nu in balbezit. Altuğlu schiet op doel. İlkadım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Altınkapı rent richting de bal. Tunçboyalı rent richting de bal. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Görmez is nu in balbezit. Görmez passt de bal met de wreef. Altınkapı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçboyalı is nu in balbezit. Tunçboyalı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kağıtçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kağıtçı passt de bal zonder na te denken. Altuğlu is nu in balbezit. Altuğlu schiet op doel. Klungelig pakt Yedigenç de bal. İlkadım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 39%, Galatasaray S.K 1905 61%.
evranspor - Galatasaray S.K 1905 1:0

75e minuut.
Aydan geeft een hoge lob. Yazgan kopt de bal weg. Çölaşan is nu in balbezit. Çölaşan schiet op doel. Klungelig pakt Yedigenç de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 36%, Galatasaray S.K 1905 64%.
evranspor - Galatasaray S.K 1905 1:0