Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU Yeni Malatya
Krb Tactiek Türkiyem
51% Balbezit 49%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen solide


5e minuut.
Mazzotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Tokdemir de bal. Essama rent richting de bal. Essama draait met de bal, schiet en ... Antoniazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:0

8e minuut.
Rollin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özbilgin komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Soncino is nu in balbezit. Soncino passt de bal in één keer door. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:1

17e minuut.
Büyükgöz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văn Lương. Büyükgöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rózga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Büyükgöz krijgt zijn hoofd ertegen. Ohaegbu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:2

22e minuut.
Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Văn Lương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Lương passt de bal zonder na te denken. De Cesare rent richting de bal. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Antoniazzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Moustakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis met een sublieme pass. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:3

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ohaegbu niet meer kan verder spelen. Leiva komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Büyükgöz schiet op doel. Galica speelt de bal door. Yutkun rent richting de bal. Yutkun geeft een lange en hoge pass. Özbilgin springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:4

38e minuut.
Árki met een sublieme pass. Özbilgin heeft problemen om de bal te vangen. Moustakidis speelt de bal door. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota onderschept slim de pass. Lasota passt de bal zonder na te denken. Essama rent richting de bal. Essama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 69%, Yeni Malatya 31%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:4

49e minuut.
Śmiecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:5

50e minuut.
Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal in één keer door. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:6

56e minuut.
Śmiecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis onderschept slim de pass. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:7

66e minuut.
Essama rent richting de bal. Tokdemir onderschept slim de pass. Tokdemir geeft een hoge lob. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:8

68e minuut.
Nemətov passt de bal met de wreef. Moustakidis met een sublieme pass. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:9

70e minuut.
Özbilgin passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galica krijgt een gele kaart. Büyükgöz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peryt komt het veld opgelopen. Özbilgin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Galica met een sublieme pass. Klungelig pakt Moustakidis de bal. Moustakidis geeft de bal voor. Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin schiet op doel. Leiva bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Nemətov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis met een sublieme pass. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Árki onderschept slim de pass. Árki met een sublieme pass. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:10

80e minuut.
Inworp. Bacceliere komt het veld opgelopen. Akköprü met de inworp. Moustakidis speelt de bal door. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Leiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:11

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Peryt geeft de bal voor. De Cesare krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 62%, Yeni Malatya 38%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Yeni Malatya 1:11