Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Türkiyem Tactiek Krd
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 44
average Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


29e minuut.
Dombai probeert naar een medespeler te passen. Soncino rent richting de bal. Śmiecikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Śmiecikowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Śmiecikowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Soncino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sabolčik is nu in balbezit. Sabolčik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

36e minuut.
Soncino verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis rent richting de bal. Bacceliere begaat een overtreding. Bacceliere krijgt een gele kaart. Moustakidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dombai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sabolčik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 47%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 53%.
Yeni Malatya - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

54e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec passt de bal met de wreef. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0

72e minuut.
Şahbazlı is nu in balbezit. Şahbazlı geeft een hoge lob. Inworp. Campos Viegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nemətov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nagypál met de inworp. Boháček is nu in balbezit. Boháček geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Văn Lương de bal. Văn Lương geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boczko met een sublieme pass. Dombai kopt de bal weg. Soncino is nu in balbezit. Soncino geeft de bal voor. Ohaegbu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Moustakidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delmotte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 48%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 52%.
Yeni Malatya - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 2:0