Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonspor Yc Yeni Malatya
352 Tactiek Türkiyem
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Montoya Gómez speelt de bal door. Czerniec rent richting de bal. Czerniec passt de bal zonder na te denken. Daar is Büyükgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Árki passt de bal met de wreef. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino passt de bal in één keer door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Soncino rent richting de bal. Soncino probeert naar een medespeler te passen. Soczewka is nu in balbezit. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Soncino probeert naar een medespeler te passen. Árki rent richting de bal. Árki probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Błoch kopt de bal weg. Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ćmikiewicz de bal onder controle te krijgen. Rollin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Árki bereikt de bal nog maar net als eerste. Árki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Błoch de bal. Rollin rent richting de bal. Rollin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - Yeni Malatya 0:1

30e minuut.
Rollin heeft problemen om de bal te vangen. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal in één keer door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Árki met een sublieme pass. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis passt de bal met de wreef. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Brandt bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 71%, Yeni Malatya 29%.
Trabzonspor Yc - Yeni Malatya 0:1

46e minuut.
Antoniazzo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Büyükgöz de bal. Bolling rent richting de bal. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz passt de bal in één keer door. Bolling verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rollin de bal. Rollin schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Błoch met een sublieme pass. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec geeft een lange en hoge pass. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Árki met een snelle inworp. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis geeft de bal voor. Rollin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Bolling de bal. Rollin rent richting de bal. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - Yeni Malatya 0:2

57e minuut.
Árki kopt de bal weg. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal in één keer door. Rollin is nu in balbezit. Rollin schiet op doel. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

59e minuut.
Fijas met een sublieme pass. Trejos is nu in balbezit. Claeys begaat een overtreding. Claeys krijgt een gele kaart. Trejos raakt geblesseerd tijdens het duel. Trejos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz schiet op doel. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Czerniec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniec passt de bal in één keer door. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin draait met de bal, schiet en ... Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonspor Yc - Yeni Malatya 0:3

69e minuut.
Árki kopt de bal weg. Klungelig pakt Moustakidis de bal. Gruber begaat een overtreding. Moustakidis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Moustakidis kan niet meer verder spelen. Delmotte komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Bolling probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Czerniec neemt de hoekschop. Rollin springt en kopt de bal. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Brandt probeert naar een medespeler te passen. Ötmez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Soczewka de bal onder controle te krijgen. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonspor Yc 76%, Yeni Malatya 24%.
Trabzonspor Yc - Yeni Malatya 0:3