Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Malatya seref
Türkiyem Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Usluer is nu in balbezit. Czerniec speelt de bal door. Klungelig pakt Boháček de bal. Usluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec passt de bal in één keer door. Kogut rent richting de bal. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft de bal voor. Daar is Büyükgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Tabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czerniec neemt de hoekschop. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal. Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 1:0

7e minuut.
Inworp. Boháček met een snelle inworp. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec geeft de bal voor. Büyükgöz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Czerniec is nu in balbezit. Czerniec heeft problemen om de bal te vangen. Czerniec geeft de bal voor. Büyükgöz springt en kopt de bal. Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 2:0

12e minuut.
Soncino onderschept slim de pass. Soncino geeft een hoge lob. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 3:0

15e minuut.
Soncino met een sublieme pass. Kogut is nu in balbezit. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 4:0

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yağmurca niet meer kan verder spelen. Çağdeviren komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Klungelig pakt Hunlu de bal. Rollin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollin passt de bal met de wreef. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boháček verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniec rent richting de bal. Czerniec geeft de bal voor. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Czerniec speelt de bal door. Rollin rent richting de bal. Rollin passt de bal met de wreef. Kogut is nu in balbezit. Kogut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Soncino geeft een hoge lob. Kogut krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Tabu de bal. Kogut is nu in balbezit. Kogut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kogut geeft een hoge lob. Rollin controleert de bal met de borst. Rollin geeft de bal voor. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 5:0

29e minuut.
Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino geeft de bal voor. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tabu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino speelt de bal door. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncino geeft de bal voor. Kogut geeft een hoge lob. Çağdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 6:0

31e minuut.
Usluer met een sublieme pass. Klungelig pakt Tavacı de bal. Yurdakul is nu in balbezit. Büyükgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogut draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren bokst de bal weg.

38e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino verovert de bal door een tackle van achteren. Soncino geeft de bal voor. Daar is Kogut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kogut is nu in balbezit. Kogut schiet op doel. Çağdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 7:0

39e minuut.
Daar is Rollin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kogut rent richting de bal. Kogut met een sublieme pass. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 8:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moustakidis komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Moustakidis geeft een lange en hoge pass. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Tabu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 9:0

45e minuut.
Tavacı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Usluer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükgöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 13%, seref 87%.
Yeni Malatya - seref 9:0

46e minuut.
Usluer met een sublieme pass. Daar is Yeşilsönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Büyükgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Büyükgöz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tabu heeft problemen om de bal te vangen. Közalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz onderschept slim de pass. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 10:0

48e minuut.
Delmotte is nu in balbezit. Delmotte probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel. Çağdeviren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 11:0

48e minuut.
Klungelig pakt Tavacı de bal. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdakul is nu in balbezit. Usluer rent richting de bal. Usluer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Soncino is nu in balbezit. Soncino passt de bal met de wreef. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Özartunç kopt de bal weg. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Czerniec probeert de bal met de borst te controleren. Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Delmotte is nu in balbezit. Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal in één keer door. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Kogut de bal. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec passt de bal in één keer door. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 12:0

59e minuut.
Klungelig pakt Şahbazlı de bal. Özbilgin is nu in balbezit. Özbilgin geeft een hoge lob. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Soncino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis kan de bal niet met de borst controleren. Moustakidis geeft de bal voor. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağdeviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 13:0

68e minuut.
Czerniec kan de bal niet met de borst controleren. Czerniec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Moustakidis de bal. Soncino rent richting de bal. Soncino geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kogut rent richting de bal. Kogut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 14:0

75e minuut.
Czerniec speelt de bal door. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz is nu in balbezit. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ötmez onderschept slim de pass. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis met een sublieme pass. Kogut is nu in balbezit. Kogut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 15:0

81e minuut.
Doeltrap. Çağdeviren trapt de bal weg. Yurdakul kopt de bal weg. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 16:0

83e minuut.
Özartunç speelt de bal door. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino met een sublieme pass. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte met een sublieme pass. Czerniec geeft een hoge lob. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz haalt uit met een fantastische trap. Çağdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Büyükgöz rent richting de bal. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 17:0

87e minuut.
Moustakidis is nu in balbezit. Kogut is nu in balbezit. Kogut passt de bal zonder na te denken. Büyükgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükgöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Özartunç geeft een hoge lob. Ötmez probeert de bal aan de voet te houden. Delmotte met een sublieme pass. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Malatya - seref 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Malatya 17%, seref 83%.
Yeni Malatya - seref 18:0