Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seref Yeni Malatya
Normal Tactiek Türkiyem
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten average
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Tabu geeft een lange en hoge pass. Dombai kopt de bal weg. Klungelig pakt Özartunç de bal. Soncino is nu in balbezit. Soncino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte passt de bal in één keer door. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Özartunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino passt de bal zonder na te denken. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Boháček kopt de bal weg. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte passt de bal met de wreef. Soncino rent richting de bal. Soncino draait met de bal, schiet en ... Yağmurca bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:1

15e minuut.
Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte passt de bal zonder na te denken. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec speelt de bal door. Moustakidis speelt de bal door. Yağmurca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Moustakidis passt de bal in één keer door. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai speelt de bal door. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino haalt uit met een fantastische trap. Yağmurca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Dombai passt de bal in één keer door. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soncino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moustakidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:2

20e minuut.
Czerniec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşilsönmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Czerniec speelt de bal door. Dombai rent richting de bal. Dombai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soncino de bal. Soncino schiet op doel. Yağmurca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hunlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeşilsönmez met een sublieme pass. Klungelig pakt Soncino de bal. Soncino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yurdakul de bal onder controle te krijgen. Delmotte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:3

29e minuut.
Tabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dombai zal de hoekschop nemen. Delmotte springt en kopt de bal. Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:4

31e minuut.
Yurdakul is nu in balbezit. Soncino verovert de bal door een tackle van achteren. Moustakidis rent richting de bal. Soncino is nu in balbezit. Soncino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:5

35e minuut.
Boháček is nu in balbezit. Boháček geeft een hoge lob. Moustakidis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmotte de bal. Delmotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dombai met een sublieme pass. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalı rent richting de bal. Delmotte verovert de bal door een tackle van achteren. Delmotte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dombai kopt de bal weg. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte passt de bal zonder na te denken. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Moustakidis passt de bal in één keer door. Czerniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniec passt de bal in één keer door. Delmotte heeft problemen om de bal te vangen. Delmotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 89%, Yeni Malatya 11%.
seref - Yeni Malatya 0:5

62e minuut.
Czerniec passt de bal in één keer door. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis speelt de bal door. Delmotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmotte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delmotte rent richting de bal. Delmotte draait met de bal, schiet en ... Yağmurca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sükösd kopt de bal weg. Soncino is nu in balbezit. Soncino passt de bal in één keer door. Daar is Delmotte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmotte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Czerniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis passt de bal zonder na te denken. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Soncino rent richting de bal. Soncino passt de bal met de wreef. Delmotte rent richting de bal. Delmotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:6

78e minuut.
Moustakidis rent richting de bal. Moustakidis passt de bal in één keer door. Daar is Soncino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncino schiet op doel. Klungelig pakt Bigalı de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Czerniec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Dombai de bal. Soncino is nu in balbezit. Soncino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:7

83e minuut.
Yeşilsönmez is nu in balbezit. Czerniec onderschept slim de pass. Moustakidis is nu in balbezit. Moustakidis schiet op doel. Yağmurca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - Yeni Malatya 0:8

88e minuut.
Boháček met een sublieme pass. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai met een sublieme pass. Moustakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moustakidis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 78%, Yeni Malatya 22%.
seref - Yeni Malatya 0:8