Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
evranspor mahirspor
Normal Tactiek v32
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis met een sublieme pass. Topaloğlu rent richting de bal. Clemente is nu in balbezit. Clemente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Chatzakis met de inworp. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu geeft de bal voor. Erdin springt en kopt de bal. Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:1

9e minuut.
Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aydan krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Alli probeert naar een medespeler te passen. Chatzakis is nu in balbezit. Chatzakis probeert naar een medespeler te passen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:2

13e minuut.
Chatzakis rent richting de bal. Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Ülkü kopt de bal weg. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chatzakis passt de bal met de wreef. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente passt de bal in één keer door. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal in één keer door. İzmirli is nu in balbezit. Erdin onderschept slim de pass. Erdin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Csobánki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csobánki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İzmirli de bal. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vameşu speelt de bal door. Alli probeert naar een medespeler te passen. Chatzakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ülkü de bal. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:3

23e minuut.
İzmirli kopt de bal weg. Clemente speelt de bal door. Erdin is nu in balbezit. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:4

29e minuut.
Clemente rent richting de bal. Clemente passt de bal zonder na te denken. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Alli probeert naar een medespeler te passen. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente met een sublieme pass. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chatzakis met een snelle inworp. Vameşu is nu in balbezit. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Daar is Erdin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Çölaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Çölaşan met een sublieme pass. Kağıtçı met een sublieme pass. Erdin is nu in balbezit. Erdin geeft een hoge lob. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Topaloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı geeft de bal voor. Altuğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delicati geeft een lange en hoge pass. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Clemente geeft de bal voor. Açıkgöz met een sublieme pass. Vameşu met een sublieme pass. Erdin heeft problemen om de bal te vangen. Erdin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vameşu rent richting de bal. Vameşu passt de bal zonder na te denken. Ülkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente rent richting de bal. Clemente schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chatzakis geeft een lange en hoge pass. Daar is İzmirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert İzmirli de bal onder controle te krijgen. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 82%, mahirspor 18%.
evranspor - mahirspor 0:5

54e minuut.
Zincirkıran is nu in balbezit. Clemente verovert de bal door een tackle van achteren. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Csobánki rent richting de bal. Csobánki geeft de bal voor. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Topaloğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:6

55e minuut.
Uzunkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kağıtçı met een sublieme pass. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chatzakis met een sublieme pass. Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Clemente passt de bal zonder na te denken. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu schiet op doel. Kırkalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Vameşu met de inworp. Klungelig pakt Csobánki de bal. Csobánki geeft de bal voor. Topaloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Kırkalmaz trapt de bal weg van het doel. Vameşu kopt de bal weg. Erdin rent richting de bal. Erdin draait met de bal, schiet en ... Kırkalmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:7

64e minuut.
Aydan verovert de bal door een tackle van achteren. Aydan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chatzakis met de inworp. Clemente geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kırkalmaz bokst de bal weg.

73e minuut.
Csobánki rent richting de bal. Csobánki passt de bal in één keer door. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel. Kırkalmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Clemente onderschept slim de pass. Clemente passt de bal met de wreef. Topaloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Csobánki geeft een hoge lob. Aydan heeft problemen om de bal te vangen. Alli probeert naar een medespeler te passen. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Alli onderschept slim de pass. Alli probeert naar een medespeler te passen. Chatzakis speelt de bal door. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu haalt uit met een fantastische trap. Kırkalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chatzakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdin rent richting de bal. Erdin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
evranspor - mahirspor 0:8

84e minuut.
Vameşu met een sublieme pass. Klungelig pakt Clemente de bal. Clemente probeert naar een medespeler te passen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kırkalmaz met een harde bal richting middenveld. Chatzakis kopt de bal weg. Topaloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Topaloğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: evranspor 85%, mahirspor 15%.
evranspor - mahirspor 0:8