Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seref KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
Normal Tactiek Krb
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Tavacı passt de bal in één keer door. Tabu rent richting de bal. Hunlu rent richting de bal. De Cesare onderschept slim de pass. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

3e minuut.
Yeşilsönmez rent richting de bal. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov geeft de bal voor. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Çağdeviren trapt de bal weg. Văn Lương kopt de bal weg. Lasota is nu in balbezit. Lasota geeft een hoge lob. De Cesare springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De Cesare rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

10e minuut.
De Cesare kopt de bal weg. Tabu geeft de bal voor. Inworp. Lasota met een snelle inworp. Mazzotti geeft een lange en hoge pass. Çağdeviren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:3

11e minuut.
Tavacı speelt de bal door. Daar is Kurukan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare onderschept slim de pass. De Cesare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:4

13e minuut.
Tabu onderschept slim de pass. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti speelt de bal door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Śmiecikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft de bal voor. Athanasopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:5

17e minuut.
Campos Viegas met de inworp. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov geeft de bal voor. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lasota met een sublieme pass. De Cesare is nu in balbezit. Daar is De Cesare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare schiet op doel. Çağdeviren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:6

21e minuut.
De Cesare rent richting de bal. De Cesare met een sublieme pass. Klungelig pakt Athanasopoulos de bal. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Özartunç is nu in balbezit. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Özartunç de bal onder controle te krijgen. Nemətov geeft de bal voor. Çağdeviren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:7

29e minuut.
Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương passt de bal zonder na te denken. Daar is Lasota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasota speelt de bal door. De Cesare is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:8

32e minuut.
Lasota kopt de bal weg. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos passt de bal in één keer door. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:9

33e minuut.
Bigalı met een harde bal richting middenveld. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti passt de bal in één keer door. Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Athanasopoulos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bigalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare onderschept slim de pass. De Cesare haalt uit met een fantastische trap. Çağdeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:10

37e minuut.
Yeşilsönmez is nu in balbezit. Mazzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti passt de bal met de wreef. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:11

41e minuut.
Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Athanasopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:12

42e minuut.
Bigalı is nu in balbezit. Bigalı geeft de bal voor. Nemətov kopt de bal weg. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare geeft een hoge lob. Çağdeviren bokst de bal weg.

43e minuut.
Yurdakul heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương geeft een hoge lob. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 90%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 10%.
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:13

52e minuut.
Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos probeert naar een medespeler te passen. De Cesare rent richting de bal. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tabu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lasota neemt de hoekschop. De Cesare heeft problemen om de bal te vangen. De Cesare draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:14

57e minuut.
De Cesare verovert de bal door een tackle van achteren. De Cesare passt de bal in één keer door. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:15

61e minuut.
Nemətov controleert de bal met de borst. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov geeft een lange en hoge pass. Athanasopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Athanasopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:16

63e minuut.
Athanasopoulos passt de bal zonder na te denken. Lasota speelt de bal door. Mazzotti met een sublieme pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel. Çağdeviren bokst de bal weg.

64e minuut.
Lasota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özartunç met een sublieme pass. Inworp. Lasota met een snelle inworp. Mazzotti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Athanasopoulos geeft een hoge lob. Daar is Yeşilsönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel. Bigalı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bigalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigalı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemətov met de inworp. De Cesare geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mazzotti passt de bal met de wreef. Śmiecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiecikowski geeft een hoge lob. De Cesare is nu in balbezit. De Cesare draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:17

70e minuut.
Bigalı geeft een lange en hoge pass. Śmiecikowski kopt de bal weg. De Cesare rent richting de bal. Mazzotti is nu in balbezit. Mazzotti draait met de bal, schiet en ... Çağdeviren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:18

71e minuut.
Bacceliere komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Śmiecikowski kopt de bal weg. Mazzotti is nu in balbezit. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel. Bacceliere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:19

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peryt komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere geeft een lange en hoge pass. De Cesare rent richting de bal. De Cesare schiet op doel. Çağdeviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:20

82e minuut.
Tavacı met een sublieme pass. Kurukan rent richting de bal. De Cesare bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cesare schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Çağdeviren trapt de bal weg van het doel. Daar is Yurdakul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzotti kopt de bal weg. Daar is Bacceliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacceliere schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:21

84e minuut.
Bacceliere heeft problemen om de bal te vangen. Yurdakul begaat een overtreding. Bacceliere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Truhlář komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De Cesare met een sublieme pass. Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacceliere rent richting de bal. Bacceliere haalt uit met een fantastische trap. Çağdeviren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seref 82%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 18%.
seref - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:22