Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc suriel veranillo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
De los Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Ríos passt de bal met de wreef. Guadamuz rent richting de bal. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Echeverría rent richting de bal. Lefevre verovert de bal door een tackle van achteren. Lefevre speelt de bal door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc suriel - veranillo 1:0

31e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal met de wreef. Guadamuz is nu in balbezit. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Palacio met een sublieme pass. Lefevre rent richting de bal. Lefevre passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez speelt de bal door. Vernón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc suriel 51%, veranillo 49%.
fc suriel - veranillo 1:0

49e minuut.
Pereira geeft de bal voor. Inworp. Esperanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Manuel de bal. Estribí speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Saladino trapt de bal weg. Gutiérrez kopt de bal weg. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tovar geeft een lange en hoge pass. Estribí rent richting de bal. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí is nu in balbezit. Estribí haalt uit met een fantastische trap. Saladino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Vernón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc suriel - veranillo 2:0

85e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pineda de bal. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vernón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc suriel 51%, veranillo 49%.
fc suriel - veranillo 2:0