Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cristofer Real Veranillo C.F.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Parker geeft een lange en hoge pass. Herron rent richting de bal. Falcón maakt een afschuwelijke overtreding. Falcón krijgt een gele kaart. Herron is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Herron zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:1

12e minuut.
Ruíz met een sublieme pass. Pizarro met een sublieme pass. Herron met een sublieme pass. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Herron geeft een hoge lob. Padilla kopt de bal weg. Julio rent richting de bal. Julio schiet op doel. Nimbley probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:2

25e minuut.
Batista met een sublieme pass. Pizarro is nu in balbezit. Julio verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Herron met een sublieme pass. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Herron is nu in balbezit. Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal in één keer door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Manik met een harde bal richting middenveld. Lloreda kopt de bal weg. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julio is nu in balbezit. Julio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristofer 64%, Real Veranillo C.F. 36%.
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:3

62e minuut.
Baxter rent richting de bal. Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herron wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Herron kan niet meer verder spelen. Jaramillo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Padilla met een sublieme pass. Falcón rent richting de bal. Falcón speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Baxter met de inworp. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Jaramillo geeft de bal voor. Julio heeft problemen om de bal te vangen. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio verovert de bal door een tackle van achteren. Julio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ruíz rent richting de bal. Batista onderschept slim de pass. Batista passt de bal in één keer door. Lloreda rent richting de bal. Lloreda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Batista kopt de bal weg. Klungelig pakt Lloreda de bal. Lloreda passt de bal zonder na te denken. Julio is nu in balbezit. Julio schiet op doel. Echeverría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cristofer 59%, Real Veranillo C.F. 41%.
cristofer - Real Veranillo C.F. 0:4