Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Veranillo C.F. cristofer
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista passt de bal zonder na te denken. Pizarro rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Padilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Frías de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel. Bernal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - cristofer 0:1

11e minuut.
Batista passt de bal zonder na te denken. Solís is nu in balbezit. Ruíz rent richting de bal. Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - cristofer 0:2

28e minuut.
Klungelig pakt Pizarro de bal. Ibarra is nu in balbezit. Lloreda is nu in balbezit. Lloreda draait met de bal, schiet en ... Nimbley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 35%, cristofer 65%.
Real Veranillo C.F. - cristofer 0:2

56e minuut.
Lloreda passt de bal zonder na te denken. Julio is nu in balbezit. Pizarro begaat een overtreding. Pizarro krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lloreda de bal. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda rent richting de bal. Lloreda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Batista onderschept slim de pass. Batista geeft een hoge lob. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 35%, cristofer 65%.
Real Veranillo C.F. - cristofer 0:2