Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los chacales veranillo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Estribí probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo is nu in balbezit. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz schiet op doel. Cano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Sandoval is nu in balbezit. Met opzet legt Pineda zijn tegenspeler op de grond. Pineda krijgt een gele kaart. Sandoval is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrios wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. Barrios speelt de bal door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Guadamuz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cooper. Cooper krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los chacales - veranillo 0:1

42e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cooper raakt geblesseerd tijdens het duel. Cooper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los chacales - veranillo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chacales 60%, veranillo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los chacales - veranillo 1:1

50e minuut.
Ceballos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cooper de bal. Tovar is nu in balbezit. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los chacales - veranillo 2:1

66e minuut.
Canales rent richting de bal. Esperanza maakt een afschuwelijke overtreding. Canales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hunter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Hunter met een sublieme pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Vernón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los chacales - veranillo 3:1

89e minuut.
Estribí heeft problemen om de bal te vangen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Cooper geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los chacales 46%, veranillo 54%.
los chacales - veranillo 3:1