Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el equipo locos fc suriel
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Arroyaves raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hunter komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Hunter de bal. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - fc suriel 0:1

8e minuut.
Lefevre rent richting de bal. Lefevre passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - fc suriel 0:2

21e minuut.
Palacio rent richting de bal. Melgar rent richting de bal. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Forsaythe rent richting de bal. Forsaythe geeft een lange en hoge pass. Turcios kopt de bal weg. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Poveda rent richting de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante schiet op doel. Forsaythe heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - fc suriel 1:2

40e minuut.
Forsaythe trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeverría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio speelt de bal door. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - fc suriel 1:3

44e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. Turcios kopt de bal weg. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 48%, fc suriel 52%.
el equipo locos - fc suriel 1:3

46e minuut.
De los Ríos geeft een hoge lob. Lefevre is nu in balbezit. Lefevre passt de bal zonder na te denken. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Norato De Frías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lefevre met de inworp. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. De los Ríos maakt een afschuwelijke overtreding. De los Ríos krijgt een gele kaart. Poveda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Poveda kan niet meer verder spelen. Palacio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 44%, fc suriel 56%.
el equipo locos - fc suriel 1:3