Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Veranillo C.F. panama 2018
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Aparicio Ostia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Urrutia speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. De Frías is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Fernández geeft een lange en hoge pass. Jaramillo probeert de bal aan de voet te houden. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zagal met een snelle inworp. Rentería rent richting de bal. Rentería passt de bal in één keer door. Parker rent richting de bal. Parker geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 44%, panama 2018 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Veranillo C.F. - panama 2018 0:0

54e minuut.
Batista speelt de bal door. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería passt de bal in één keer door. Julio is nu in balbezit. Julio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Solís geeft een hoge lob. Lloreda rent richting de bal. Lloreda met een sublieme pass. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Fernández onderschept slim de pass. Fernández geeft een lange en hoge pass. Urbina kopt de bal weg. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - panama 2018 0:1

69e minuut.
Lloreda passt de bal zonder na te denken. Parra rent richting de bal. Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - panama 2018 0:2

87e minuut.
Urbina passt de bal met de wreef. Parra rent richting de bal. Parra met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat. Urrutia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Veranillo C.F. - panama 2018 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Veranillo C.F. 54%, panama 2018 46%.
Real Veranillo C.F. - panama 2018 0:3