Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
panama 2018 Real Veranillo C.F.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Baxter is nu in balbezit. Baxter passt de bal zonder na te denken. Urbina is nu in balbezit. Julio rent richting de bal. Julio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Lloreda onderschept slim de pass. De Hoyos rent richting de bal. Lloreda verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
panama 2018 - Real Veranillo C.F. 0:1

23e minuut.
Bernal met een sublieme pass. Lloreda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rentería. Rentería krijgt een gele kaart. Lloreda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

30e minuut.
Aparicio Ostia kopt de bal weg. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio Ostia rent richting de bal. Parra onderschept slim de pass. Parra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia met een sublieme pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alba zal de hoekschop nemen. Daar is Bernal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Parra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
panama 2018 - Real Veranillo C.F. 1:1

36e minuut.
Lloreda speelt de bal door. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería begaat een overtreding. Rentería krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Julio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lloreda wilt de vrije trap nemen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 68%, Real Veranillo C.F. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
panama 2018 - Real Veranillo C.F. 1:1

46e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Julio verovert de bal door een tackle van achteren. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio bereikt de bal nog maar net als eerste. Julio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Parra rent richting de bal. Parra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bernal de bal onder controle te krijgen. Manik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Lloreda passt de bal zonder na te denken. Julio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagal. Zagal krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Herron bereikt de bal nog maar net als eerste. De Hoyos onderschept slim de pass. De Hoyos speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter probeert naar een medespeler te passen. De Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. Lloreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lloreda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: panama 2018 47%, Real Veranillo C.F. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
panama 2018 - Real Veranillo C.F. 1:1