Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc suriel los chacales
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.8
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Zagal is nu in balbezit. Zagal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hunter rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Zagal heeft problemen om de bal te vangen. Zagal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc suriel - los chacales 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc suriel 52%, los chacales 48%.
fc suriel - los chacales 0:1

55e minuut.
Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een hoge lob. Benítez speelt de bal door. Zagal rent richting de bal. Zagal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Oviedo geeft een hoge lob. Inworp. Turcios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc suriel - los chacales 1:1

77e minuut.
Canales probeert de bal aan de voet te houden. Palacio kopt de bal weg. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Zagal rent richting de bal. Zagal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tejada geeft een hoge lob. Manuel rent richting de bal. Manuel met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc suriel - los chacales 2:1

90e minuut.
Cooper met de inworp. Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Cooper met een sublieme pass. Zagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc suriel 37%, los chacales 63%.
fc suriel - los chacales 2:1