Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
veranillo el equipo locos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Tovar passt de bal in één keer door. Vargas is nu in balbezit. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - el equipo locos 0:1

12e minuut.
Melgar passt de bal met de wreef. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio passt de bal in één keer door. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - el equipo locos 0:2

21e minuut.
Tovar onderschept slim de pass. Tovar geeft een hoge lob. Daar is Arroyaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz schiet op doel. Hurane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Arroyaves rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - el equipo locos 1:2

29e minuut.
Echeverría met een sublieme pass. Estribí is nu in balbezit. Estribí passt de bal in één keer door. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Broce speelt de bal door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Palacio rent richting de bal. Palacio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 53%, el equipo locos 47%.
veranillo - el equipo locos 1:2

56e minuut.
Arroyaves geeft de bal voor. Estribí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pimentel. Pimentel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 35%, el equipo locos 65%.
veranillo - el equipo locos 1:2