Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el equipo locos veranillo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Becerra rent richting de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda is nu in balbezit. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Arroyaves probeert de bal aan de voet te houden. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Echeverría ... Strafschop! Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estribí neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - veranillo 0:1

15e minuut.
Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante is nu in balbezit. Escalante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría geeft een lange en hoge pass. Ceballos is nu in balbezit. Broce verovert de bal door een tackle van achteren. Broce geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vernón probeert wanhopig de bal te grijpen. Escalante rent richting de bal. Escalante draait met de bal, schiet en ... Vernón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el equipo locos - veranillo 1:1

21e minuut.
Estribí speelt de bal door. Guadamuz heeft problemen om de bal te vangen. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Estribí is nu in balbezit. Estribí passt de bal in één keer door. Arroyaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz verovert de bal door een tackle van achteren. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hurane trapt de bal weg. Vargas kopt de bal weg. Guadamuz rent richting de bal. Estribí rent richting de bal. Estribí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Escalante is nu in balbezit. Tovar is nu in balbezit. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda passt de bal zonder na te denken. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Vernón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el equipo locos - veranillo 2:1

43e minuut.
Echeverría geeft een hoge lob. Estribí rent richting de bal. Estribí passt de bal in één keer door. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el equipo locos - veranillo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 51%, veranillo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el equipo locos - veranillo 2:2

54e minuut.
Escalante passt de bal in één keer door. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal zonder na te denken. Escalante is nu in balbezit. Escalante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Souza passt de bal met de wreef. Estribí rent richting de bal. Estribí probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz schiet op doel. De bal raakt de paal. Arroyaves heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ceballos passt de bal met de wreef. Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar begaat een overtreding. Melgar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Esperanza met een snelle inworp. Poveda is nu in balbezit. Poveda met een sublieme pass. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo locos 41%, veranillo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el equipo locos - veranillo 2:2