Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
veranillo Real Veranillo C.F.
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Parker is nu in balbezit. Parker geeft een hoge lob. Julio is nu in balbezit. Julio schiet op doel. Vernón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - Real Veranillo C.F. 0:1

17e minuut.
Solís kopt de bal weg. De Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. De Frías geeft de bal voor. Julio rent richting de bal. Julio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - Real Veranillo C.F. 0:2

36e minuut.
Lloreda kopt de bal weg. Julio is nu in balbezit. Julio passt de bal zonder na te denken. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - Real Veranillo C.F. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 55%, Real Veranillo C.F. 45%.
veranillo - Real Veranillo C.F. 0:3

47e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza geeft de bal voor. Inworp. Parker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lloreda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Solís probeert naar een medespeler te passen. Lloreda rent richting de bal. Lloreda speelt de bal door. Julio rent richting de bal. Julio draait met de bal, schiet en ... Vernón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Solís is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores speelt de bal door. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De Frías geeft een lange en hoge pass. Zepeda controleert de bal met de borst. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 52%, Real Veranillo C.F. 48%.
veranillo - Real Veranillo C.F. 0:3